Ο Πολιτιστικός Οργανισμός στην εκδήλωση των Κρητών για τον Ν. Καζαντζάκη
Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στο μεγάλο κρητικό συγγραφέα.
“Νίκος Καζαντζάκης: Ταξιδεύοντας στην Ιαπωνία” ήταν το θέμα της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 12 Οκτωβρίου στην «Αγορά Αργύρη» από την «Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων (ΠΟΠΚΣ), το Σύλλογο Κρητών Πάτρας “Το Αρκάδι” και το Σύλλογος Κρητών Φοιτητών Πάτρας “Ο Ψηλορείτης”, με τη στήριξη του Δήμου της Πάτρας. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στο μεγάλο κρητικό συγγραφέα .
Εκ μέρους του Πολιτιστικού Οργανισμού σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Λυδία Καραθανασοπούλου η οποία εξέφρασε την ικανοποίηση του δήμου της Πάτρας που παρευρίσκεται σε μία εκδήλωση η οποία αφορά σε ένα μεγάλο Έλληνα συγγραφέας, δημοσιογράφο, πολιτικό, μουσικό, ποιητή και φιλόσοφο όπως ο Νίκος Καζαντζάκης.
Σε μία εποχή – ανέφερε η κ. Καραθανασοπούλου – που καθημερινά «ευημερεί» η υποκουλτούρα, το γεγονός ότι υπάρχουν σύλλογοι οι οποίοι πραγματοποιούν τέτοιας μορφής και περιεχομένου εκδηλώσεις προκαλεί ιδιαίτερη χαρά και αποτελεί νότα αισιοδοξίας.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα λάβουν 150 ευρώ στο τέλος του μήνα
Η LG λύνει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις OLED τηλεοράσεις εδώ και χρόνια
Με απόλυτη επιτυχία η Γιορτή Κρασιού στους Αμπελόκηπους Αιγείρας ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Εγκεφαλικό: Η τροφή που μπορεί να αυξήσει σημαντικά τον κίνδυνο
Νέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs την CIA και την επιστροφή του στην Apple
Νέοι από Ελλάδα, Κύπρο και Σερβία στο Camping Κάτω Αλισσός
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
