Ο Προμηθέας 2014 με τον Γιάννη Ελευθεριάδη
Επιβεβαιώθηκε η «Π», καθώς ο Προμηθέας 2014 ανακοίνωσε την επιστροφή του Γιάννη Ελευθεριάδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Η ανακοίνωση του Προμηθέα:
«Ο Οργανισμός του Προμηθέα Πάτρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον πολύπειρο προπονητή, Γιάννη Ελευθεριάδη, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη head coach στον νεοφώτιστο στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, Προμηθέα 2014, καθώς επίσης και στην εφηβική ομάδα του προγράμματος “NOUS”.
Ο Γιάννης Ελευθεριάδης έχει ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό βιογραφικό, καθώς έχει δουλέψει ως assistant coach στην εθνική ανδρών, ενώ έχει εργαστεί και στις μικρές εθνικές (Νέων, Εφήβων, Παίδων). Σε συλλογικό επίπεδο έχει διατελέσει ξανά προπονητής της ομάδας μας, τόσο στο ανδρικό, ως βοηθός, όσο και στην Ακαδημία, ενώ έχει δουλέψει ακόμα σε Απόλλωνα Πάτρας, Ολυμπιάδα, Κόροιβο Αμαλιάδας, Έσπερο ΑΟΠΑ και Έσπερο Κω, με τελευταίο σταθμό της καριέρας του την Αχαγιά ΄82.
Καλωσορίζουμε ξανά στην μπασκετική μας οικογένεια τον Γιάννη Ελευθεριάδη και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Χάος προκάλεσε στην F1 ένα bug στο λογισμικό των μονοθέσιων
Επιστροφή φόρου εισοδήματος: πότε πιστώνεται και γιατί δεν ήρθε
Ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών σε συλλαλητήριο κατά του πολέμου
Η Meta σου δίνει εργαλεία να φτιάξεις τις δικές τους AI συσκευές
Έναρξη επιτηδευματία 2026: πώς γίνεται στο myAADE και στον e-ΕΦΚΑ
