Ο Προμηθέας ενδιαφέρεται για τον Σι Τζέι Μπράις

Για την περίπτωση του Σι Τζέι Μπράις έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον ο Προμηθέας, με τον Γιώργο Βόβορα να εκφράζεται θετικά για τον Αμερικανό.

Ο Προμηθέας ενδιαφέρεται για τον Σι Τζέι Μπράις Ο Προμηθέας τσεκάρει τον Σι Τζέι Μπράις

Εναν γνώριμο του ελληνικού μπάσκετ τον Σι Τζέι Μπράις (30χρ., 1.96μ.) παρακολουθεί στενά ο Προμηθέας για την ενίσχυση της περιφερειακής του γραμμής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο προπονητής της ομάδας της Πάτρας Γιώργος Βόβορας περνάει από το «μικροσκόπιο» τον Αμερικανό γκαρντ που πέρσι (2024-2025) αγωνίστηκε στην ΑΕΚ αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Ο Σι Τζέι Μπράις που αγωνίστηκε σε 8 αναμετρήσεις με την Ούκινς Καζάν στη VTB United είχε 10.4 πόντους μέσο όρο, 4.4 ριμπάουντ, 3.5 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά αγώνα σε 27.3 λεπτά συμμετοχής.

Βέβαια, ένας τραυματισμός που είχε ο Αμερικανός άσος αναγκάζει τον Γιώργο Βόβορα να μελετήσει ενδελεχώς την περίπτωση του πριν προχωρήσει. Σε κάθε περίπτωση είναι ένας ποιοτικός παίκτης που μπορεί να βοηθήσει περιφερειακά τον Προμηθέα, αλλά η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί εφόσον είναι ιατρικά απόλυτα έτοιμος.

Στο μεταξύ, οι Πατρινοί έχουν συμφωνήσει με τον Τζόιρντον Νίκολας (27, 2.05 μ) ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα κοντά στο καλάθι. Την περσινή σεζόν ο Αμερικανός άσος αγωνίστηκε στο Ισραήλ και συγκεκριμένα στην Μακάμπι Ραμάτ Γκαν με 12,8 πόντους και 9,4 ριμπάουντ ανά αγώνα. Είναι μια πολύ καλή επιλογή και ο Γιώργος Βόβορας «χτίζει» με αυτό τον τρόπο τη ρακέτα της ομάδας του για τη νέα σεζόν.

 

 

 

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125