Οι Ανδρες της ΝΕΠ «ναυμαχία» με τον Νηρέα Γέρακα
Η Ανδρική ομάδα πόλο της ΝΕΠ μπαίνει στο 2024 με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή, καθώς υποδέχεται στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» τον Νηρέα Γέρακα.
Επαναρχίζει την Κυριακή το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο και η ΝΕΠ υποδέχεται στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, τον Νηρέα Γέρακα, έχοντας ως στόχο να διατηρήσει το αήττητο σερί της στο ξεκίνημα της σεζόν.
«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς», δήλωσε ο συνεργάτης του Μάκη Λυκούδη στον πάγκο της ΝΕΠ, Χρήστος Αργυρόπουλος και πρόσθεσε τα εξής: «Απέναντι θα βρεθούν οι δύο αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο Νηρέας Γέρακα έχει την καλύτερη άμυνα μέχρι στιγμής κι εμείς την καλύτερη επίθεση. Ο αντίπαλός μας έχει παίκτες που έχουν θητεύσει στην Α1 και δεν το κρύβει ότι έχει σαν στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Εχουμε δείξει ότι μέσα στο σπίτι μας είμαστε αρκετά δυνατοί».
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στη 1μ.μ. με διαιτητές τους Μπιράκη και Πολυχρονόπουλο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να προστατευτείτε από τον καπνό των πυρκαγιών – Τα 6 μέτρα για τις ευπαθείς ομάδες
CMF Clip Pro: Τα open-ear earbuds της Nothing με θήκη Smart Dial
Εκπαιδευτική εκδρομή στο Καρναβαλικό εργαστήρι Πατρών από το ΚΔΑΠ Ροιτίκων ΦΩΤΟ
Θηλασμός: Το «θαύμα» των πρώτων 1.000 ημερών – Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο του μωρού
Χρησιμοποιείς Google passkeys για τους κωδικούς σου; Και όμως μπορούν να τους κλέψουν
Η Γιορτή Σταφίδας του 29ου Φεστιβάλ στο Γρηγόρι Αιγίου ΦΩΤΟ
Ελαστικά & Καλοκαίρι: Πώς να ελέγξετε τα λάστιχα σε 2 λεπτά πριν το ταξίδι
Παρουσιάστηκε στον Σταθμό Καλαβρύτων το βιβλίο της Αναστασίας Ευσταθίου
