Οι διαιτητές για Απόλλωνα και Προμηθέα, αλλά… θα παίξουμε μπάσκετ;
Ολα είναι ρευστά στο ελληνικό μπάσκετ εξαιτίας του Covid-19, με το παιχνίδι του Απόλλωνα με τον Παναθηναϊκό να είναι στον αέρα, παρότι ορίστηκαν κανονικά οι διαιτητές της αναμέτρησης.
Τι περίεργη Πρωτοχρονιά και για τον Προμηθέα και – κυρίως! – για τον Απόλλωνα!Μέσα σε όλη την αβεβαιότητα για το αν θα παίξουν οι δυο ομάδες την Κυριακή ή αν θα πάμε στο ακραίο σενάριο του… ξαφνικού θανάτου με απόφαση Πολιτείας, ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ, η ΚΕ/ΕΟΚ όρισε τους διαιτητές των προσεχών (;) αναμετρήσεων.
Το παιχνίδι Απόλλων-Παναθηναϊκός (αν τελικά γίνει…) θα διευθύνουν ο διεθνής Γιάννης Φούφης (Θεσσαλονίκης), ο διεθνής Στέλιος Συμεωνίδης (Θεσσαλονίκης) και ο Γιάννης Λουλουδιάδης (Θεσσαλονίκης), ενώ κομισάριος θα είναι ο πατρινός Γιώργος Θεοδωρόπουλος.
Και την αναμέτρηση του Προμηθέα με τον Ηρακλή ορίστηκαν να διευθύνουν ο διεθνής Ηλίας Κορομηλάς (Αττικής), ο διεθνής Δημήτρης Ζαχαρής (Μαγνησίας) και ο Γιάννης Μαλαμάς (Κρήτης).
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Οι viral συνήθειες του TikTok που πέρασαν το τεστ των επιστημόνων
Ποτέ μην χρησιμοποιήσεις αυτά τα 4 πράγματα στη θύρα USB για να την καθαρίσεις
Το φρούτο «βόμβα» στη βιταμίνη C και τα οφέλη για την υγεία
Neuromancer: Η σειρά που περίμεναν 40 χρόνια οι sci-fi fans έρχεται στο Apple TV
Το λάθος που κάνουν εκατομμύρια άνθρωποι στην τουαλέτα χωρίς να το γνωρίζουν
