Οι φίλοι του Ολυμπιακού έφτασαν στο ΟΑΚΑ και το …έβαψαν ερυθρόλευκο, ένταση και συλλήψεις ΦΩΤΟ
Ο μεγάλος τελικός της Ευρωλίγκα ξεκινά στις 21.00
Ακόμα και τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, οι πρώτοι φίλοι του Ολυμπιακού έφτασαν μέσα στο T-Center τρεις ώρες πριν τον τελικό του Final Four με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Τεράστια είναι η ανυπομονησία στις τάξεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν νωρίς στον Πειραιά και πολλοί εξ αυτών έφτασαν στο T-Center περισσότερο από τρεις ώρες πριν τον τελικό του Final Four με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το κλειστό του ΟΑΚΑ έχει ανοίξει από νωρίς τις πόρτες του, καθώς διεξάγεται ο τελικός του Next Gen. Έτσι, αρκετοί εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και ξεκίνησαν να προετοιμάζουν την κερκίδα μέσα στο γήπεδο.
Πάντως, πριν από λίγη ώρα υπήρξε μικρή ένταση και έγιναν έξι συλλήψεις για κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών και μία για καπνογόνο. Αυτές οι σηλλύψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των προελέγχων έξω από το T-Center.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το ηλεκτρικό Jetta M6 είναι εντυπωσιακά φθηνό, αλλά δεν μπορούμε να το αγοράσουμε
Αίγιο: Νέα ομάδα για παιδιά του Δημοτικού με θέμα την αυτοεκτίμηση
Πρωινό χωρίς ενοχές: 6 τροφές που τελικά δεν είναι τόσο «κακές» όσο νομίζεις
Δεν σε ακούνε καλά στο κινητό; Δοκίμασε αυτές τις ρυθμίσεις στο Android
Πάτρα: Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικής Ανατομικής
