Οι γυναίκες της Παναχαϊκής πήραν το τοπικό ντέρμπι και κυνηγούν την κορυφή
Πραγματοποιώντας νέα καλή εμφάνιση η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής νίκησε εκτός έδρας με 3-0 (21-25, 16-25, 20-25) σετ τον Αίολο Αγυιάς, στο τοπικό ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής και συνεχίζει να κυνηγά την κορυφή.
Από την στιγμή που η Ιριδα Αργους νίκησε τον Ερμή Πατρών με 3-0, η κοκκινόμαυρη ομάδα βρίσκεται στο -1 από τη κορυφή της βαθμολογίας με την ολοκλήρωση του α΄ γύρου.
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Αγγελόπουλος): Κατσή, Καραμούντζου, Πατακοπούλου Μο., Παπαϊωάννου, Πατακοπούλου Μα., Τσακούμη, λίμπερο η Χρυσανθακοπούλου, (Σιμιγιάτου, Ζωγοπούλου, Παπαδοπούλου, Σωτηρίου, Μότση, Τούφα, Κονδύλη (λ).
ΑΙΟΛΟΣ (Γεράνιος): Γωγούσου, Γκοτζιά, Τριάντη, Πελλούμπι, Χριστοδουλοπούλου, Τουντοπούλου, λίμπερο η Λινάρδου, (Ζαχαράκη, Βαμβακούση, Δρογγίτη, Προδρομίτη, Παπαγεωργίου, Σκαλτσά (λ).
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Google θάβει ακόμη βαθύτερα τα αποτελέσματα αναζήτησης
Από τη μαύρη σοκολάτα στα μαύρα φασόλια: Οι 10 φυσικές τροφές που είναι φουλ σε Μαγνήσιο
Σχολεία: Ένα μόνο τριήμερο φέτος. Όλες οι γιορτές και οι αργίες
Τα data centers θα χτίζονται δίπλα σας χωρίς να σας το πει κανείς
Το λάθος στη χρήση κλιματιστικών που ρίχνει κατακόρυφα, έως και 50%, την απόδοσή τους και αυξάνει τον λογαριασμό
