Οι inspired τσάντες του καλοκαιριού – ΦΩΤΟ

Τάση για στιλ πλούσιο σε χρώμα και έμπνευση για λαμπερές εμφανίσεις.

τσάντες

Για το 2023, η τάση για στιλ πλούσιο σε χρώμα -που ξεκίνησε το 2021/22– δεν υποχώρησε, αντιθέτως επέστρεψε ενισχυμένη με πλούσια παλέτα χρωμάτων όπως είδαμε και στις φετινές συλλογές επώνυμων οίκων μόδας.

Οι δημιουργοί έδωσαν την ψήφο εμπιστοσύνης τους στο αξεσουάρ που μπορεί να μεταμορφώσει ένα look και δεν είναι άλλο από την τσάντα. Το αξεσουάρ που ομορφαίνει κάθε σύνολο και ταυτόχρονα έχει και χρηστικό ρόλο σε μία εμφάνιση.

Ποιες είναι όμως οι τσάντες που αξίζουν μία θέση στην καλοκαιρινή μας shopping list; Μικρές τσάντες χειρός σε έντονα χρώματα όπως το φούξια (barbiecore trend), το πράσινο της μέντας και το λιλά μπορούν με επιτυχία να απογειώσουν το στυλ σας. Ακόμη τσάντες με laser cut μοτίβα, διαχρονικά καπιτονέ σε fun αποχρώσεις, χρωματιστές από raffia, τσάντες πουγκιά σε pastels όπως το baby blue, αλλά και τσάντες με συνδυασμό από έντονα metallics.

Σε κάθε περίπτωση οι ειδικοί μας προτρέπουν να επιλέγουμε έντονα χρώματα, να χαιρόμαστε τη φρεσκάδα που προσδίδουν σε μία εμφάνιση και να μη διστάζουμε να κάνουμε ευφάνταστα combos!

τσάντες

τσάντες

τσάντες

τσάντες