Οι ισορροπίες στη Super League 2 είναι πολύ λεπτές

Τι ισχύει, το ποσό των 150.000 ευρώ, η στάση της Παναχαϊκής τα δεδομένα

Οι ισορροπίες στη Super League 2 είναι πολύ λεπτές

Πολύ λεπτές είναι οι ισορροπίες στη Super League 2 με τις διεργασίες και τις επαφές καθημερινά να έχουν στόχο την εξεύρεση λύσης προκειμένου να δρομολογηθεί η άμεση επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, αλλά κρατήστε αυτό: Οτι και να λέγεται, ότι και να γράφεται, τίποτα δεν είναι 100% σίγουρο!

Το επισημαίνουμε γιατί για να δρομολογηθεί η επανεκκίνηση θα πρέπει να ξεπεραστούν πολλά και προαπαιτούμενο είναι να μπουν στα ταμεία της κάθε ομάδας 150.000 ευρώ.

Αυτό είναι το κύριο μέλημα της Ειδικής Επιτροπής της Super League 2, όπως τονίστηκε σε σχετική ανακοίνωση, δηλαδή η άμεση εξασφάλιση πόρων από κάθε δυνατή πηγή, ώστε να ανέλθει η οικονομική ενίσχυση στο συνολικό ποσό των 150.000 ευρώ για κάθε μία από τις 24 ΠΑΕ, που πληρούν τις λοιπές προϋποθέσεις και τα κριτήρια χρηματοδότησης, τα οποία θέτει το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Προς αυτή την κατεύθυνση έχουν γίνει συγκεκριμένες ενέργειες με τον επικεφαλής του διοικητικού σχήματος στην ΠΑΕ Παναχαϊκή, Πέτρο Σταθάκη, να είναι υπέρμαχος της συγκεκριμένης θέσης και όπου σταθεί και όπου βρεθεί να τονίζει ότι οι «κοκκινόμαυροι» επιθυμούν την παύση της αναστολής και της άμεσης επανεκκίνησης του πρωταθλήματος. Όμως επαναλαμβάνουμε βασική προϋπόθεση είναι να μπει στο ταμείο όλων των ΠΑΕ, που δικαιούνται, άμεσα από 150.000 ευρώ.

Από την άλλη η καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί στην πόλη υπόθεση ενδέχεται να δημιουργήσει πρόβλημα στην περίπτωση που προκηρυχτούν άμεσα εκλογές. Για παράδειγμα εάν διαλυθεί η βουλή πώς θα «περάσει» νέα ΚΥΑ για να μοιραστούν χρήματα, έστω αυτά τα 70.000 ευρώ σε κάθε ομάδα, από το ποσοστό από το Στοίχημα στις ομάδες της Super League 2;

Τέλος δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητη η αντιπαράθεση σε πολλά επίπεδα των δύο στρατοπέδων που υπάρχουν πλέον στις τάξεις της Super League 2. Από τη μία αυτό του Ολυμπιακού και από την άλλη το αντίστοιχο της ΑΕΚ. Αυτή η αντιπαράθεση «έρχεται» από τη Super League 1 με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει…

Πάντως για την προσεχή Τετάρτη 1 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί νέο ΔΣ στη Super League 2 και τότε αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά τι πρόκειται να γίνει και εάν επιβεβαιωθούν όλοι όσοι ισχυρίζονται ότι πιθανότατα το πρωτάθλημα να επαναρχίσει το σαββατοκύριακο 4-5 Μαρτίου.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments