Οι κλεισμένοι και οι «δύσκολοι» στην Παναχαϊκή
Στο προσκήνιο οι μεταγραφές για τους «κοκκινόμαυρους», αλλά και οι ανανεώσεις

Στην τελική ευθεία της ανακοίνωσης κάποιων μεταγραφών βρίσκονται οι άνθρωποι της Παναχαϊκής, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στην εβδομάδα. Το τελευταίο 10ήμερο οι «κοκκινόμαυροι» ασχολήθηκαν πολύ με οργανωτικά θέματα και προχώρησαν κάποια πράγματα χωρίς όμως να έχουν ολοκληρώσει τα πάντα.
Το σίγουρο είναι πως ο Φίλιππος Σχοινάς θα είναι και φέτος συνεργάτης του Σπύρου Αντωνόπουλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Αναζητείται γυμναστής, προπονητής τερματοφυλάκων για να συμπληρωθεί το τιμ, ενώ μένει να κλείσουν οι εκκρεμότητες και με κάποια άλλα οργανωτικά ζητήματα.
Το σαββατοκύριακο ήταν στην Πάτρα ο Τάσος Παπαδόπουλος, ο οποίος μαζί με τους Γιώργο Μακροστέργιο και Θανάση Λεμονή ασχολήθηκαν με θέματα των «κοκκινόμαυρων», σε συνεργασία με τον προπονητή.
Παράλληλα με την αναζήτηση ποδοσφαιριστών, οι «κοκκινόμαυροι» δεν έχουν καταλήξει ακόμα σ’ αυτούς που θα κρατήσουν από το περυσινό ρόστερ, οι οποίοι θα είναι λίγοι και σίγουρα όχι όλοι μέσα στις πρώτες λυσεις.
Ασφαλώς οι περιπτώσεις των Νιφορόπουλου, Καμπεράι είναι στο προσκήνιο, με το οικονομικό να παίζει σοβαρό ρόλο, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον για μια σειρά πατρινών ποδοσφαιριστών όπως οι Βασίλης Σούλης, Ανδρέας Αθανασακόπουλος, Γιώργος Μουστακόπουλος, Δημήτρης Πατάπης.
Ο Σούλης και ο Πατάπης τα έχουν βρει με την Παναχαϊκή και λογικά θα ανακοινωθούν, ενώ οι δύο άλλες περιπτώσεις είναι πιο δύσκολες. Τα κοκκινόμαυρα προβάρει και ο 32χρονος επιθετικός Νίκος Ιωαννίδης, που πέρυσι αγωνίστηκε στα Χανιά, αλλά έχει περάσει από πολλές ομάδες μεγαλύτερης Κατηγορίας.
Στη λίστα της Παναχαϊκής σύμφωνα με το monobala.gr βρίσκεται ο Στάθης Βασιλούδης και ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης. Ο πρώτος είναι 30 ετών, πέρυσι αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, όμως έχει σημαντική πορεία στη Super League 2, ενώ ο δεύτερος έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν την Παναχαϊκή. Στα 35 του πλέον, γίνεται μια ακόμα προσπάθεια για να φορέσει τα κοκκινόμαυρα και να βοηθήσει την ομάδα να πάρει την άνοδο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News