Οι κολυμβητές της ΝΕΠ σάρωσαν στην Καλαμάτα
Οι μικροί κολυμβητές της ΝΕΠ κατάφεραν να διαπρέψουν για μια ακόμη φορά, καθώς τα πήγαν περίφημα και στο 6ο Κύπελλο «Σπύρος Κοντόπουλος».
Εντυπωσιακή ήταν για μια ακόμα φορά, η παρουσία της Προαγωνιστικής ομάδας κολύμβησης της ΝΕΠ (9-12 ετών) στην Καλαμάτα και στο 6ο Κύπελλο «Σπύρος Κοντόπουλος 2023» που διοργάνωσε ο Ναυτικός Ομιλος Καλαμάτας «Ο Ποσειδών» το Σαββατοκύριακο.
Συνολικός απολογισμός 30 μετάλλια (9 χρυσά, 12 αργυρά και 9 χάλκινα) και αρκετές βελτιώσεις ατομικών χρόνων! Η επιτυχία είναι ακόμη μεγαλύτερη, αν αναλογιστεί κανείς ότι στην αποστολή συμμετείχαν τα μισά σχεδόν παιδιά που απαρτίζουν την Προαγωνιστική ομάδα της ΝΕΠ.
Πολύ καλή και η παρουσία των δύο κοριτσιών της Αγωνιστικής ομάδας, Ιόλης Ζαφειροπούλου και Ελευθερίας Κουρή, καθώς σε όλα τα αγωνίσματα που πήραν μέρος ήταν στην πρώτη τριάδα της ηλικιακής τους κατηγορίας (Κ13). Από τους ανθρώπους της ΝΕΠ δόθηκαν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες, καθώς επίσης και στους προπονητές τους Λίνα Μαστροπάσκουα και Δημήτρη Καραγιάννη.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Κλείδωσε το Apple Event: Έρχονται iPhone 18 Pro και το iPhone Ultra
Δημιουργική Γραφή και Έκφραση…από τον Σύλλογο του Γηροκομειού
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Νέο Mac Studio με M5 Max και M5 Ultra: Το ισχυρότερο Mac για on-device AI
Οι «Βάκχες» στην Αρχαία Ολυμπία
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Μόλις αποκαλύφθηκε το νέο Mac mini με M6 και M5 Pro
