Οι Πάσχοντες από αναιμία ευχαριστούν τον Γιάννη Καρβέλη

Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης, έγινε αποδέκτης δημόσιων ευχαριστιών για την παρέμβασή του σε ένα θέμα που ανέδειξε η «Πελοπόννησος»

ΚΑΡΒΕΛΗΣ

Με ανακοίνωσή του ο Αχαϊκός Σύλλογος Προστασίας Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία (ΑΣΠΠΑΜΑ) εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας για την παρέμβασή του, ώστε να μην επιβαρυνθεί η Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του ΠΓΝΠ με ασθενείς άλλων παθήσεων.

https://pelop.gr/73410-2/

Ειδικότερα η διοίκηση του Συλλόγου στην ανακοίνωσή της αναφέρει:
«Στο πλαίσιο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23/08 μεταξύ μελών του ΔΣ του ΑΣΠΠΑΜΑ και του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλη, ο οποίος για άλλη μια φορά έδειξε την ευαισθησία που τον διακατέχει και μας διαβεβαίωσε ότι οι χώροι μιας τόσο ευαίσθητης μονάδας δεν πρόκειται να αλλοιωθούν ποτέ και να διαταραχθεί η λειτουργία της.
Στη συνέχεια συζητήθηκε το θέμα των ελλείψεων αίματος που αντιμετωπίζουν οι θαλασσαιμικοί ασθενείς πρωτίστως και κατ’ επέκταση όλων οι ασθενείς που βρίσκονται στη δύσκολη θέση να χρειάζονται έστω και μια φιάλη αίματος.
Υπήρξε η πρόταση από τον Σύλλογό μας, να δημιουργηθεί ένα Κέντρο Αιμοδοσίας στο κέντρο της πόλης, εύκολα προσβάσιμο και η δημιουργία ενός συντονιστικού οργάνου αιμοδοσίας για το σύνολο της 6ης ΥΠΕ.
Αφού αφουγκράστηκε την σοβαρότητα του θέματος, ο κ. Καρβέλης δεσμεύτηκε πως θα προβεί σε ενέργειες ώστε να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος, ο οποίος θα εξυπηρετεί και θα διευκολύνει τους εθελοντές αιμοδότες να έχουν εύκολη πρόσβαση χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνει στα νοσηλευτικά ιδρύματα της πόλης.
Κατόπιν τούτου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον κ. Καρβέλη για αυτές του τις τοποθετήσεις και ενέργειες και δηλώνουμε πως θα είμαστε δίπλα του, αρωγοί σε οτιδήποτε είναι προς την ωφέλεια της ποιότητας ζωής των θαλασσαιμικών και όχι μόνο».

 

Συνάντηση Γ. Καρβέλη με τον Αχαϊκό Σύλλογο Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

φωτο 3 2
vitrioli kexagioglou
δεντρο 10 2
kart.jpg 1