Oι πατρινοί πυγμάχοι πήγαν στη Θεσσαλονίκη για αγώνες σπάρινγκ
Την ευκαιρία να δώσουν αγώνες πυγμαχίας σπαρινγκ είναι πατρινοί αθλητές που βρέθηκαν το σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη.
Συνολικά 30 πατρινοί πυγμάχοι, 20 από την Παναχαϊκή και δέκα από τον Μίλωνα, ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση του Αρη Θεσσαλονίκης και ταξίδεψαν στην συμπρωτεύουσα.
Στους αγώνες σπάρινγκ συμμετείχαν και άλλες ομάδες από την Βόρεια Ελλάδα και τόσο ο προπονητής της Παναχαϊκής, Νίκος Πλέας, όσο και ο τεχνικός του Μίλωνα, Ηλίας Πελεκούδας έκαναν διαφορές δοκιμές σε όλους τους αθλητές ενόψει των επίσημων αγώνων.
Οι πυγμάχοι των δυο ομάδων θα συνεχίσουν τις προπονήσεις για λίγες μέρες, όμως στη συνέχεια θα σταματήσουν λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και επειδή δεν υπάρχει καμία επίσημη αγωνιστική υποχρέωση μέσα στο 2023 με τη δράση να ξεκινά το 2024.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Παναχαϊκή: Ίσως γίνει μια ακόμα προσθήκη
Σχολεία: Ένα μόνο τριήμερο φέτος. Όλες οι γιορτές και οι αργίες
Η Οδύσσεια κυκλοφορεί ταυτόχρονα για αγορά ή ενοικίαση σε ψηφιακές πλατφόρμες και Blu-ray
7 χρόνια μετά το φινάλε, το «The Big Bang Theory» έγινε για πρώτη φορά Νο1 στο streaming
Τι σημαίνει όταν επιλέγουμε να φοράμε μόνο μαύρα ρούχα;
