Οι πατρινοί πυγμάχοι σάρωσαν με 16 μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

πυγμάχοι

Eξαιρετικός ο απολογισμός για τους πατρινούς πυγμάχους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων-Παμπαιδων, Κορασίδων-Παγκορασίων που ολοκληρώνεται σήμερα στα Γρεβενά.
Οι 25 πατρινοί αθλητές έκαναν πολύ καλές εμφανίσεις και επιστρέφουν στην Πάτρα έχοντας στις αποσκευές τους συνολικά 16 μετάλλια.

Την μερίδα του λέοντος την είχε η ομάδα της Παναχαϊκής του Νίκου Πλέα, οι αθλητές του οποίοι κατέκτησαν 7 μετάλλια.

Στους Παμπαίδες οι «κοκκινόμαυροι» Χρύσανθος Γιαννακόπουλος (42kg), Ελευθέριος Ζουρνατζής (52kg), Μιχάλης Λιόλης (63 kg), στις Παγκορασίδες οι Παναγιώτα Πετρίτση (54kg) και Βασιλική Γκολφινοπούλου (75kg) έχουν εξασφαλίσει το ασημένιο και θα παίξουν στους τελικούς για το χρυσό, ενώ το χάλκινο κατέκτησαν οι Σαμουήλ Μύρτο (54kg) και Άγγελος Πολύδωρος (54kg).
Για τον Μίλωνα Πατρών του Ηλία Πελεκούδα το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Δημήτρης Παύλου (Παίδες, 57 kg), ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήραν οι Σοφία Ντίλιου (54kg) και Κωνσταντίνος Φύσσας (Παίδες, 75 kg).

Για τον Τόφαλο του Μάκη Συνοδινού είχαμε χάλκινο μετάλλιο για τον Φώντα Αμούργη (Παμπαίδες, 90kg) και τον Νίκο-Χρυσοβαλάντη Καλαμιώτη (Παίδες, 52kg).

Η ΕΑΠ με προπονητή τον Γιάννη Χαζάπη έχει εξασφαλίσει δύο μετάλλια. Το ένα με την Ναταλία Ζαφειρόπουλου (48kg) και το άλλο με τον Χριστόφορο Παπαδόπουλος (60kg) που θα αγωνιστούν σήμερα στους τελικούς με στόχο το χρυσό.
Τέλος, η Άμυνα του Μάριου Καπερώνη επιστρέφει με δύο μετάλλια, το ασημένιο μετάλλιο με την Αγκαράι Φατιόνα στα 54 κιλά Κορασίδων και το χάλκινο με τον Κωνσταντίνο Κουτρουμπάνο στα 60 kg Παίδων.

 

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop