Οικονόμου για Καραμανλή: «Στην πορεία του θα αποσαφηνιστεί η υποψηφιότητά του»

Ο Γιάννης Οικονόμου άφησε να εννοηθεί πως ακόμα δεν έχει υπάρξει τελική απόφαση για την υποψηφιότητα του Κώστα Αχ. Καραμανλή.

oikonomou

Στην επίσημη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών τη Δευτέρα (20/3), ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου άφησε να εννοηθεί πως ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια τελική απόφαση για την υποψηφιότητα του Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Σύμφωνα με το newsbeast.gr, όπως είπε ο Γιάννης Οικονόμου ερωτηθείς αν τελικά θα είναι υποψήφιος ο πρώην υπουργός Μεταφορών είπε: «Δεν έχω να πω κάτι νεότερο στην πορεία του θα αποσαφηνιστεί η υποψηφιότητα Καραμανλή. Από την πρώτη στιγμή ανέλαβε την ευθύνη που του αναλογεί και έχει και ο ίδιος την πολιτική ευθύνη. Έγινε ένα δυστύχημα που χάθηκαν 57 άνθρωποι και έχουμε ευθύνη.

Ο κ. Καραμανλής είχε την ευθιξία να αναλάβει την πολιτική ευθύνη. Η επιτροπή που διερευνά την πορεία της σύμβασης 717 θα δώσει απαντήσεις.

Για το ποιους εννοεί όταν μιλά για βαθύ κράτος και αν βάζει σε αυτούς και τους συνδικαλιστές απάντησε: «Όταν μιλάμε για βαθύ κράτος μιλάμε για τις νοοτροπίες και τους εκφραστές τους που δεν είναι στην βάρδιά τους που σπεύδουν να πάρουν αναρρωτικές και τις παίρνουν δια τηλεφώνου για όλα όσα αναδείχθηκαν από τους τηλεφωνικούς διαλόγους και για όλα αυτά που έρχονται από το παρελθόν και προσπαθούμε να αλλάξουμε. Κάναμε βήματα αλλά όχι με την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα που θέλαμε».

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ