Οικονόμου για καταγγελία Ανδρουλάκη: Επιβάλλεται να διερευνηθεί άμεσα
Για το ότι επιχειρήθηκε να παγιδευτεί το κινητό του με το λογιστικό Predator.
Η καταγγελία «βόμβα» που έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης, πως δηλαδή επιχειρήθηκε να παγιδευτεί το κινητό του με το λογιστικό Predator, πρέπει να διερευνηθεί άμεσα, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, μετά τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.
«Η μηνυτήρια αναφορά του κ. Ανδρουλάκη -σχετικά με την απόπειρα μόλυνσης του κινητού του τηλεφώνου, τον Σεπτέμβριο του 2021, από κακόβουλο λογισμικό παρακολούθησης- επιβάλλεται να διερευνηθεί άμεσα από την Ελληνική Δικαιοσύνη», αναφέρει αρχικά ο Γιάννης Οικονόμου.
Και προσθέτει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος: «Παράλληλα, κάθε αρμόδια αρχή της ελληνικής Πολιτείας οφείλει να συνδράμει, με την τεχνογνωσία της και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, τη διερεύνηση και διαλεύκανση της μηνυτήριας αναφοράς του κ. Ανδρουλάκη, τόσο σε ελληνικό όσο και σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Το Netflix ετοιμάζεται να γίνει «super app» τι αλλάζει για τους συνδρομητές
«Βούλιαξε» από νεολαία το πανηγύρι του Αχιλλέα Καμαρών ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Το GTA 6 διαρρέει κομμάτι κομμάτι, ενώ ο leeker βγάζει χρήματα από crypto
Η Γιορτή Τράγου στα Ζαχλωρίτικα ΦΩΤΟ
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla ανακοινώνει κάτι μεγάλο για το μέλλον του αυτοκινήτου στις 3 Σεπτεμβρίου
