Οικονόμου για πρόταση δυσπιστίας: Ευκαιρία να γίνει μια συνολική αποτίμηση της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου δεν αρνήθηκε να σχολιάσει την πρόταση δυσπιστίας.

Οικονόμου για πρόταση δυσπιστίας: Ευκαιρία να γίνει μια συνολική αποτίμηση της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου σχολίασε την πρόταση δυσπιστίας προς την Κυβέρνηση, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί η κυβέρνηση κατά τη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας στη Βουλή που βρίσκεται σε εξέλιξη περιέγραψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών σημειώνοντας ότι θα είναι η ευκαιρία να γίνει μια συνολική αποτίμηση της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με αυτή της ΝΔ σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς όπως η οικονομία, η απασχόληση, η διεθνής θέση της χώρας, το κράτος δικαίου.

Ερωτηθείς αν το θέμα των παρακολουθήσεων που κυριαρχεί στο δημόσιο λόγο θα φέρει πιο κοντά τις εκλογές απάντησε: «Το συγκεκριμένο ζήτημα μονοπωλείται μόνο από τον ΣΥΡΙΖΑ που επενδύσει είτε στην σκανδαλολογία, είτε στο να τάζει λαγούς με πετραχήλια στους πολίτες. Εμείς συνεχίζουμε κανονικά το έργο μας μέχρι τις επερχόμενες εκλογές εστιάζοντας στην επιτάχυνση των επενδύσεων, την υλοποίηση των χρηματοδοτικών εργαλείων, την αναβάθμιση της χώρας και την στήριξη των πολιτών και της κοινωνίας». Ο κος Γιάννης Οικονόμου ξεκαθάρισε ότι σε καμία περίπτωση από την πρόταση δυσπιστίας δεν επηρεάζονται οι αποφάσεις και οι σχεδιασμοί του πρωθυπουργού για τις προσεχείς εκλογές.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν παραμένει συμπαγής η γαλάζια κοινοβουλευτική ομάδα μετά τις καταγγελίες για τις παρακολουθήσεις ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε: «Θα μιλήσουν πάνω από 105-110 στελέχη της ΝΔ στη βουλή, όπως είναι συνήθως ο αριθμός και λόγο χρόνου. Δεν το έλεγε κανείς απροθυμία αυτό. Υπάρχει σταθερή τοποθέτηση για το θέμα από το σύνολο του πολιτικού δυναμικού της ΝΔ».

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments