Ολα όσα έγιναν στη Media Day του Προμηθέα – Βίντεο με δηλώσεις Βόβορα, Δίπλαρου και Κούλη
Μια ομάδα που θα παίζει γρήγορο και δυναμικό μπάσκετ φιλοδοξεί να χτίσει ο φετινός Προμηθέας, κάτι που τονίστηκε και στη σημερινή Media Day της ομάδας στο «Promitheas Park».

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η Media Day του Προμηθέα στο «Promitheas Park». Οι παίκτες του Προμηθέα, το τεχνικό επιτελείο και μέλη της διοίκησης φωτογραφήθηκαν και συνομίλησαν με τους εκπροσώπους του Τύπου, οι οποίοι τους «κατέκλυσαν» με ερωτήσεις. Ηταν μια ευκαιρία για ένα ευχάριστο διάλειμμα για τους παίκτες της πατρινής ομάδας, οι οποίοι το τελευταίο δεκαήμερο προπονούνται σε εντατικούς ρυθμούς, λίγο πριν ξεκινήσουν τα πρώτα φιλικά για τον Προμηθέα.
Στο πλαίσιο της Media Day, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Βόβορας, το μέλος του ΔΣ του Προμηθέα, Γιώργος Κούλης, αλλά και όλοι οι αθλητές της ομάδας μας μίλησαν στον Τύπο και έδωσαν το «στίγμα» τους για τη νέα σεζόν.
Στη συνέχεια, οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με όλους τους παίκτες, να φωτογραφηθούν και να πάρουν μια νέα γεύση από τον Προμηθέα της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ ακολούθησε η καθιερωμένη πρωινή προπόνηση.
Ιδού τι δήλωσε ο προπονητής Γιώργος Βόβορας:
Οι δηλώσεις του Νίκου Δίπλαρου:
Οι δηλώσεις του εκπροσώπου της διοίκησης Γιώργου Κούλη:
Θα ακολουθήσουν αναρτήσεις με δηλώσεις και άλλων παικτών.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News