Ολοκλήρωση της 1ης φάσης των δράσεων της Θερμοκοιτίδας επιχειρηματικότητας στο Δήμο Αιγιαλείας

Το έργο Creative Camps απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στους κλάδους της δημιουργικής βιομηχανίας και της αγροδιατροφής και στόχο έχει να δημιουργήσει νέες επιχειρηματικές ιδέες και επιχειρήσεις

δημαρχειο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η φάση των δράσεων της ψηφιακής θερμοκοιτίδας επιχειρηματικότητας του Δήμου Αιγιαλείας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου CREATIVE CAMPS: «Cross-over HUBS – developing cross – innovation between agro-food and creative enterprises», το οποίο υλοποιείται και χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδα – Ιταλία 2014 – 2020.

Οι συμμετέχοντες στην θερμοκοιτίδα είχαν την ευκαιρία να λάβουν συμβουλευτική καθοδήγηση (mentoring) από έμπειρους και εξειδικευμένους μέντορες σε θέματα Επιχειρηματικότητας με σκοπό την εξέλιξη των επιχειρηματικών τους ιδεών και την ανάπτυξη συνεργειών. Η Θερμοκοιτίδα λειτούργησε πλήρως διαδικτυακά με τη χρήση σύγχρονων πλατφορμών, οι οποίες παρείχαν στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να επικοινωνούν άμεσα με τους μέντορες και να ενημερώνονται για τις σύγχρονες τάσεις που επικρατούν στον επιχειρηματικό κόσμο.

Το έργο Creative Camps απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στους κλάδους της δημιουργικής βιομηχανίας και της αγροδιατροφής και στόχο έχει να δημιουργήσει νέες επιχειρηματικές ιδέες και επιχειρήσεις με σκοπό την ανάπτυξη της αλληλεπίδρασης και της διαπολιτισμικής καινοτομίας μεταξύ των δύο τομέων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο και τις επόμενες δράσεις της θερμοκοιτίδας, επικοινωνείτε με τον κο Μιχάλη Αναγνωστόπουλο στο τηλ. 2691360815 και στο anagnosto@aigialeia.gov.gr .

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

oaed 2
ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
efka pc 696x348 1
ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ