Ολυμπιακός κατά Γιαννακόπουλου: «Αν επιστραφούν τα πραγματικά κλεμμένα το περίφημο τραπεζάκι στο Σούνιο θα γεμίσει αράχνες αντί για τρόπαια»

Σκληρή ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός με αιχμές κατά του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, με φόντο τις αναφορές σε εκκρεμή έρευνα και τη δημόσια αντιπαράθεση των δύο πλευρών.

Ολυμπιακός κατά Γιαννακόπουλου: «Αν επιστραφούν τα πραγματικά κλεμμένα το περίφημο τραπεζάκι στο Σούνιο θα γεμίσει αράχνες αντί για τρόπαια»

Νέα διάσταση παίρνει η αντιπαράθεση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καθώς η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ εξέδωσε την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου ανακοίνωση με ιδιαίτερα αιχμηρές αναφορές κατά του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός υποστηρίζει ότι δεν πρόκειται να συνταχθεί με όσα χαρακτηρίζει ως προσπάθεια εξασφάλισης διαιτησίας «100-0» υπέρ του Παναθηναϊκού, αντιπαραβάλλοντας τη δική της θέση υπέρ της ισονομίας και της διαιτησίας «50-50».

Παράλληλα, κατηγορεί τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ότι συνέδεσε την ομάδα και ανθρώπους της με εκκρεμή έρευνα, με την οποία, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία σχέση. Μάλιστα, θέτει ερωτήματα για τους ισχυρισμούς του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού ότι γνώριζε εκ των προτέρων στοιχεία της διαδικασίας.

«Εμείς δεν παριστάνουμε τους δικαστές του Instagram και του πληκτρολογίου», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΚΑΕ, προσθέτοντας ότι δεν έχει τίποτα και κανέναν να φοβηθεί.

Αιχμές για δικαστικές αποφάσεις και τρόπαια

Η ανακοίνωση περιλαμβάνει, επίσης, αναφορές σε προηγούμενες δικαστικές εξελίξεις που αφορούν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με τον Ολυμπιακό να προειδοποιεί ότι θα απαντήσει δυναμικά σε κάθε απόπειρα πλήγματος κατά της ομάδας.

Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, η ΚΑΕ διατυπώνει αιχμές για τα τρόπαια του Παναθηναϊκού, ενώ αναφέρεται και στο «τραπεζάκι στο Σούνιο», σε μια ακόμη αιχμηρή αναφορά προς τον ιδιοκτήτη των «πρασίνων».

Στο υστερόγραφο, ο Ολυμπιακός υποστηρίζει ότι έχουν καταγραφεί αναρτήσεις που, όπως αναφέρει, δημοσιεύτηκαν και στη συνέχεια διαγράφηκαν, σημειώνοντας ότι θα χρειαστούν εξηγήσεις. Παράλληλα, ζητά από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να μην αναφέρεται ξανά στο έμβλημα του δαφνοστεφανωμένου εφήβου, ενώ κλείνει την ανακοίνωσή του με τη φράση «Όλα στην ώρα τους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Επειδή πληροφορηθήκαμε ότι ο μέχρι σήμερα ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μας αναζητά αγωνιωδώς, θέλουμε να τον ενημερώσουμε ότι στον αγώνα του για διαιτησία 100-0 υπέρ του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται να μας βρει συμμάχους. Εμείς δίνουμε εδώ και χρόνια τον δικό μας, πραγματικό αγώνα για το 50-50. Και θα τον πάμε μέχρι τέλους.

Τις τελευταίες ώρες, με τη γνωστή του αμετροέπεια, έσπευσε να συνδέσει την ομάδα μας και τους ανθρώπους της με μια εκκρεμή έρευνα, με την οποία ουδεμία απολύτως σχέση έχουμε. Μάλιστα, επαίρεται δημόσια ότι τη γνώριζε εκ των προτέρων. Αφού λοιπόν έχει, όπως υπερηφανεύεται, πλήρη γνώση αυτής της μυστικής διαδικασίας, δεν τον ενημέρωσε κανείς ότι δεν έχουμε καμία σχέση; Ότι δεν υπάρχει ούτε μία αναφορά σε εμάς; Ή μήπως αυτό δεν εξυπηρετεί το επικοινωνιακό πανηγύρι που έχει στήσει στις πλάτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός;

Εμείς δεν παριστάνουμε τους δικαστές του Instagram και του πληκτρολογίου.

Εμείς δεν έχουμε τίποτα και κανέναν να φοβηθούμε.

Και όπως ήδη γνωρίζει από πρώτο χέρι, σε κάθε απόπειρα να πλήξει την ομάδα μας θα λάβει, για πολλοστή φορά, τη συντριπτική απάντηση. Ελπίζουμε μόνο, όταν καταδικαστεί ξανά, να μην εμφανιστεί πάλι κάποια φωτογραφική διάταξη για να τον κρατήσει στην ΚΑΕ.

Και μια συμβουλή: πρόσεξε τι εύχεσαι. Γιατί, εάν επιστραφούν τα πραγματικά κλεμμένα, η τροπαιοθήκη της ομάδας σου και το περίφημο τραπεζάκι στο Σούνιο θα γεμίσουν αράχνες αντί για τρόπαια.

Υ.Γ. Μην ανεβάζεις και σβήνεις. Έχουν καταγραφεί όλα και θα χρειαστεί να δώσεις πειστικές εξηγήσεις.

Υ.Γ. 2 Το έμβλημα του δαφνοστεφανωμένου έφηβου, που κόσμησε τον Μάιο όλο το ΟΑΚΑ, δεν θα το ξαναπιάσεις στο στόμα σου.

Υ.Γ. 3 Όλα στην ώρα τους.

 

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125

Από το Δίκτυο