ΟΝΝΕΔ Αχαΐας: Επανεκλογή Βασίλη Παναγόπουλου – Τοποθετείται στην «Π» για την κρίσιμη πολιτική περίοδο

Ο Β. Παναγόπουλος είναι χημικός-οινολόγος, με μεταπτυχιακό στην Αναλυτική Χημεία και Νανοτεχνολογία, ενώ ολοκληρώνει και το διδακτορικό του στον κλάδο της Χημείας Τροφίμων.

ΟΝΝΕΔ Αχαϊας

Ο Βασίλης Παναγόπουλος επανεξελέγη πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας σε μια κομβική περίοδο, καθώς έπονται μεγάλες εκλογικές μάχες, τόσο για την κεντρική πολιτική σκηνή, όσο και σε αυτοδιοικητικό επίπεδο. «

Τα προηγούμενα 3 χρόνια πετύχαμε αρκετά. Με πληθώρα δράσεων, παρότι μας περιόρισε για σημαντικό διάστημα η πανδημία, ανοιχτήκαμε στην κοινωνία και πετύχαμε την αναγνώριση της Οργάνωσης μας, ως μια από τις πιο δραστήριες νεολαίες ανά την Ελλάδα», δήλωσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο Βασίλης Παναγόπουλος και πρόσθεσε: «Εχθρός του καλού είναι, όμως, το καλύτερο. Η απόφαση να συνεχίσω ως πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, ήταν μια δύσκολη απόφαση. Για τον λόγο αυτό, αυτήν την τριετία και ξεκινώντας ήδη από σήμερα, θα δώσουμε τη μάχη μαζί με όλους τους ΟΝΝΕΔίτες της Αχαΐας στο πλευρό του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ορφέα Γεωργίου στις επερχόμενες εκλογές, έτσι ώστε το όραμά μας για μια Ελλάδα σύγχρονη και ανταγωνιστική, που να πατά σταθερά στα πόδια της και να αναπτύσσεται μέρα με τη μέρα ολοένα και πιο πολύ, να γίνει πραγματικότητα».

Ο Β. Παναγόπουλος είναι χημικός-οινολόγος, με μεταπτυχιακό στην Αναλυτική Χημεία και Νανοτεχνολογία, ενώ ολοκληρώνει και το διδακτορικό του στον κλάδο της Χημείας Τροφίμων. Εργάζεται στη Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών, ενώ, παράλληλα, είναι γενικός γραμματέας της Ενωσης Ελλήνων Χημικών του Περιφερειακού Τμήματος Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας και μέλος της Κεντρικής Διοικούσας Επιτροπής της Ενωσης Ελλήνων Χημικών. Από φοιτητής ασχολήθηκε ενεργά με τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας, με την οποία διατηρεί ακόμα άρρηκτες σχέσεις. Ο ίδιος αφιέρωσε την επανεκλογή του στον θείο του που δεν ζει πια.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments