Ώρα Πατρών-Γιώργος Ρώρος: Παραχώρηση αίθουσας στους πολιτιστικούς συλλόγους Μεσσάτιδας

Ο επικεφαλής της Ώρας Πατρών Γιώργος Ρώρος απέστειλε επιστολή προς το Δήμαρχο Πατρέων

Ρώρος

Ο επικεφαλής της Ώρας Πατρών Γιώργος Ρώρος απέστειλε επιστολή προς το Δήμαρχο Πατρέων σχετικά με την παραχώρηση αίθουσας σε πολιτιστικούς συλλόγους Μεσσάτιδας:

“Είναι γνωστός o σκοπός και ο σπουδαίος ρόλος που διαδραματίζουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι που στηρίζονται στην εθελοντική προσπάθεια των μελών τους. Είναι ο δίαυλος επικοινωνίας των μελών με τον πολιτισμό διατηρώντας τα τοπικά ήθη και έθιμα αναδεικνύοντας τις πολιτιστικές ιδιαιτερότητες της περιοχής τους.

Ιδιαίτερα την περίοδο αυτή με τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η πανδημία και ο εγκλεισμός, οι σύλλογοι έχουν την ανάγκη περαιτέρω αρωγής της  δραστηριότητας με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω Covid-19.

Μας εξέπληξε η επιστολή διαμαρτυρίας του «Σωματείου Ελληνικών Xορών Καρατζάδες», ότι παρόλα την υπόσχεσή σας και των αντιδημάρχων δεν παραχωρείτε την αίθουσα για τις εκδηλώσεις των πολιτιστικών συλλόγων της Μεσσάτιδας.

Σας καλούμε να δώσετε τέλος στην ομηρία των Συλλόγων να παραδώσετε την αίθουσα καθώς και τις 12 φορεσιές του πρώην Δήμου Μεσσάτιδας”.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ