Οριστικά ο Απόλλων στο Πρωτοδικείο και National League 1

National League 1

O Απόλλων οριστικά θα πορευτεί με διοίκηση Πρωτοδικείου  και αυτό επικυρώθηκε με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη.

Παράλληλα επικυρώθηκε η απόφαση για συμμετοχή της ομάδας της National League 1. Ομως «αφέθηκε» και ένα μικρό παράθυρο να διεκδικηθεί από τον ΑΣ η συμμετοχή της ομάδας στην Elite League, μέσω wild card εάν και εφόσον δημιουργηθεί μία τέτοια προοπτική. Συγκεκριμένα εάν προκύψει κενό και η ΕΟΚ προχωρήσει στη διαδικασία κάλυψής του.

Πάντως επειδή υπάρχουν κάποια γραφειοκρατικά θέματα, που έχουν να κάνουν και με τη θερινή λειτουργία του Πρωτοδικείου, με τις ημερομηνίες να πιέζουν ασφυκτικά ο Απόλλων και η Απολλωνιάδα για ενάμιση σχεδόν μήνα θα διοικηθούν από προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή.

Πλέον τα επόμενα βήματα για να μπορέσει ο Απόλλων να προχωρήσει και υπό μία έννοια να διοικηθεί είναι σήμερα κιόλας να κατατεθεί στο Πρωτοδικείο πρόταση για διορισμό προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής. Αυτή την πρόταση αποφασίστηκε να την καταθέσει το μέλος του Συλλόγου, Σπύρος Δενδρινός.

Επίσης αποφασίστηκε η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή να απαρτίζεται από τους Γιώργο Αθανασίου, Χρήστο Φουρφουρή, Αριστείδη Ζέρβα, Βασίλη Λιανό, Νίκο Φράγκο, Ανδρέα Κάπελα και Αρη Μαμασούλα. Ακόμη σήμερα αποφασίστηκε να κατατεθεί στο Πρωτοδικείο από το μέλος των «μελανόλευκων» Φίλιππο Καμίση για διορισμό προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής στην Απολλωνιάδα, την οποία να απαρτίζουν οι Γιάννης Κοσμάτος, Θάνος Γαλάνης, Νίκος Καρούμπαλος, Βασιλική Μπουντοπούλου, Ελευθερία Παντελή, Θωμάς Παπαγεωργίου, Κώστας Περπινιάς.