Π. Σταθάκης: «Προβληματισμός στους Αμερικανούς, πάμε μέχρι τέλους»

Οι προτάσεις του Π. Σταθάκη στο ΔΣ της Super League 2 και η κατάσταση στην Παναχαϊκή

Π. Σταθάκης: «Προβληματισμός στους Αμερικανούς, πάμε μέχρι τέλους»

Τον λόγο πήρε στο ΔΣ της Supr League 2 και ο Πέτρος Σταθάκης, που εκπροσώπησε την ΠΑΕ Παναχαϊκή, επαναλαμβάνοντας τη θέση του.

«Είχα πει ότι έπρεπε να αντιδράσουμε την πρώτη φορά, γιατί σίγουρα θα το έκαναν ξανά. Οι περισσότερες ομάδες δεν θα μπορέσουν να συνεχίσουν. Επίσης, προτείνω, να καταθέτουμε μήνυση και αγωγή σε όποιον αφήνει υπονοούμενα για στοιχηματισμό χωρίς να έχει στοιχεία, προκειμένου να προστατέψουμε το προϊόν».
«Η Παναχαϊκή είναι μία από τις ομάδες που θα έχει σοβαρό πρόβλημα αν εισπράξει μόνο το ποσό των 70.000 ευρώ;», ήταν η ερώτηση της «Π», προς τον κ. Σταθάκη, ο οποίος απάντησε:

«Δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή. Αρχικά, αν δεν αλλάξει η απόφαση, δεν πρόκειται να συνεχίσουμε». Η πρώτη ερώτηση έφερε και τη δεύτερη: «Ενημερώσατε τους Αμερικάνους για το θέμα; Τι σας είπαν;». «Φυσικά και τους ενημέρωσα. Δεν μπορώ να σας πω πώς χαρακτήρισαν τον τρόπο με τουν οποίο λειτουργούν όλα στην Ελλάδα… Μου εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την κατάσταση και για την επένδυσή τους».

 

 

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ