Πάει για «κρέμασμα» ο Νίκος Αποσκίτης!
Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει γλέντι στο Βάκχου Μέλαθρον, παρότι την επόμενη ημέρα υπάρχει κρίσιμο παιχνίδι!
Ηρθε και η ώρα του Νίκου Αποσκίτη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Σιγά μην τη γλύτωνε… Το Σάββατο 19 του μηνός, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Γκίλα στο ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Δρέπανο (18.30).
Ευτυχισμένοι γονείς οι Χαράλαμπος και Μαρία Αποσκίτη, Ελένη Γκίλα, ενώ κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι οι Αλέξης Λιάγκας, Μαρία Μπενέτου, Δάφνη Ρεκούνα.
Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει γλέντι στο Βάκχου Μέλαθρον, παρότι την επόμενη ημέρα υπάρχει κρίσιμο παιχνίδι του Πήγασου με τον Ατρόμητο, που ενδεχομένως να κρίνει μια θέση στα πλέι οφ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αθηνά Οικονομάκου για την υπόθεση της ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Έχει συμβεί να βοηθήσω τον συγκεκριμένο οργανισμό
Fleece τον χειμώνα: ζεστό ναι, αθώο πάντα;
iPhone και Android: Γιατί αυξάνεται η κατανάλωση μπαταρίας μετά από ένα update
Το Άγημα «Παναγιώτης Καρατζάς» τίμησε την απελευθέρωση της Πάτρας ΦΩΤΟ
Αλουμινόχαρτο πίσω από το καλοριφέρ: βοηθάει πραγματικά;
