Παναχαϊκή: Πέντε ποδοσφαιριστές – θρύλοι σε Αγυιά και Εγλυκάδα
Επισκέφτηκαν στο γήπεδο των Πετεινών στην Εγλυκάδα και εξήγησαν τι σημαίνει Παναχαϊκή και πόσο βαριά είναι η φανέλα που φορούν
Πέντε σπουδαίοι ποδοσφαιριστές που τίμησαν την κοκκινόμαυρη φανέλα βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (7/10) σε Αγυιά και Εγλυκάδα.
Συγκεκριμένα, οι θρύλοι του παρελθόντος Βασίλης Στραβοπόδης, Δημήτρης Σπεντζόπουλος, Γρηγόρης Πλιάτσικας, Σωτήρης Αυγερινόπουλος και Γιώργος Σπυρόπουλος που ήταν μέλη της “χρυσής” ομάδας που έπαιξε στην Ευρώπη, βρέθηκαν στο γήπεδο της ομάδας μας στην Αγυιά και παρέλαβαν αναμνηστικές φανέλες της Παναχαϊκής από τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας Πέτρο Σταθάκη, τον γενικό αρχηγό και παλαίμαχο Χρήστο Μικέ και τον προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο.
Ακολούθως, επισκέφτηκαν στο γήπεδο των Πετεινών στην Εγλυκάδα την προπόνηση των Κ ομάδων. Εκεί μίλησαν στα παιδιά και εξήγησαν τι σημαίνει Παναχαϊκή και πόσο βαριά είναι η φανέλα που φορούν.
Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, οι άνθρωποι που έφτασαν την ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο και την καθιέρωσαν στους κορυφαίους συλλόγους του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώθηκαν και αγκαλιάστηκαν με τα παιδιά και φώναξαν δυνατά “ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ”.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιατί τα κουνούπια τσιμπάνε εσάς και όχι τους άλλους;
Το αδιέξοδο της Meta και τα smart glasses
Το Περιφερειακό Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης Δυτικής Ελλάδας στο ADAPTER Festival
Ρεύμα: Ποια τιμολόγια συμφέρουν και ποια κρύβουν ρίσκο – Η μεγάλη ανατροπή
Το Blade Runner 2099 έχει επιτέλους trailer και ημερομηνία – όλα όσα ξέρουμε
Ιούλιος γεμάτος πολιτισμό στο Πολύεδρο – Το πρόγραμμα της εβδομάδας 27 Ιουλίου με 2 Αυγούστου
Συντάξεις Αυγούστου 2026: Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο νοσοκομείο για επέμβαση
