Παναγιωτόπουλος: Οι Ένοπλες Δυνάμεις εκπέμπουν ισχυρό αποτρεπτικό στίγμα σε κάθε κατεύθυνση

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος στην ημερήσια διαταγή του με την ευκαιρία του ερχομού του νέου έτους, εξαίρει τις αρετές των ανδρών και γυναικών που στελεχώνουν τις Ένοπλες Δυνάμεις.

 

Νίκος Παναγιωτόπουλος

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος με αφορμή την έλευση του 2023 υπογραμμίζει ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις εμπνέουν σιγουριά ότι, και τη νέα χρονιά, θα εκπέμπουν προς κάθε κατεύθυνση το ισχυρό αποτρεπτικό τους στίγμα.

Στην ημερήσια διαταγή του με την ευκαιρία της άφιξης της νέας χρονιάς, ο κ. Παναγιωτόπουλος, διαβεβαιώνει παράλληλα:

«Να είστε σίγουροι ότι, κύριο μέλημα του υπουργείου παραμένει η ανάληψη δράσεων που συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας, τόσο της δική σας όσο και των οικογενειών σας, με σκοπό να μπορείτε να επιτελείτε απερίσπαστα και στο ακέραιο την αποστολή σας. Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, στεκόμενοι δίπλα σας».

Με την ευκαιρία της έλευσης της νέας χρονιάς, ο ΥΠΕΘΑ προτρέπει τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων:

-Να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος, μέθοδο και πίστη, την προσπάθεια, ώστε οι Ένοπλες Δυνάμεις, τασσόμενες όπως πάντα στην πρώτη γραμμή, να εξακολουθήσουν να αποτελούν τον εγγυητή της ασφάλειας, της εδαφικής ακεραιότητας και της ευημερίας της πατρίδας μας.

– Ενστερνιζόμενοι τη βαρύτητα της αποστολής τους, να εξακολουθήσουν να επαγρυπνούν και να διατηρούν σε υψηλό επίπεδο το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων, προκειμένου η χώρα μας να αντιμετωπίζει με επιτυχία τις οποιεσδήποτε προκλήσεις και παραβατικές συμπεριφορές, από όπου και αν αυτές προέρχονται.

– Να συνεχίσουν να εργάζονται με ζήλο και επαγγελματισμό, ώστε οι Ένοπλες Δυνάμεις να είναι έτοιμες να συνεισφέρουν ενεργά στην κοινωνία, όταν και όπου οι περιστάσεις το απαιτήσουν, όπως άλλωστε έχει γίνει και μέχρι τώρα στην περίοδο της υγειονομικής κρίσης, αλλά και όποτε ζητήθηκε από την Πολιτική Προστασία.

«Τέλος, ας ηχούν πάντα στα αυτιά μας τα λόγια του Σωκράτη, του κορυφαίου των φιλοσόφων “Μητρός τε και πατρός και άλλων προγόνων απάντων τιμιότερον εστί η Πατρίς”. Λόγια που έχουν γίνει πράξη χάρη στο ζήλο σας και στην αμέριστη αγάπη σας για την πατρίδα. Εύχομαι το 2023 να είναι έτος ειρήνης, σταθερότητας, ανάπτυξης και προσωπικής και οικογενειακής ευτυχίας για κάθε έναν από εσάς».

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments