Παναμάς: Συντριβή ελικοπτέρου, 2 νεκροί και ένας αγνοούμενος
Οι έρευνες συνεχίζονται για να βρεθεί τρίτο μέλος του πληρώματος.
Τα πτώματα δυο μελών του πληρώματος εντοπίστηκαν μετά τη συντριβή ελικοπτέρου σε ορεινή περιοχή του Παναμά, όμως το τρίτο αγνοείται, ανακοίνωσαν οι αρχές την Τρίτη 12/9.
Το ελικόπτερο της SENAN (Servicio Nacional Aeroval, «εθνική αεροναυτική υπηρεσία») χάθηκε από τα ραντάρ την Κυριακή 10/9, καθώς μετέβαινε στις ακτές της χώρας της κεντρικής Αμερικής στην Καραϊβική στο πλαίσιο επιχείρησης έρευνας και διάσωσης.
Μονάδες των ειδικών δυνάμεων, που κλήθηκαν να ξεπεράσουν πολλές δυσκολίες, δεν μπόρεσαν να φθάσουν στο δυσπρόσιτο σημείο της συντριβής χθες Τρίτη.
Επιτόπου βρέθηκαν τα πτώματα του κυβερνήτη και του συγκυβερνήτη.
Οι έρευνες συνεχίζονται για να βρεθεί τρίτο μέλος του πληρώματος.
Ο τύπος του ελικοπτέρου που κατέπεσε δεν διευκρινίστηκε. Γενικά, επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης της SENAN εκτελούν είτε Bell 412 (διαθέτει 6) ή AgustaWestland/Leonardo AW109/AW139 (διαθέτει 1 και 7 αντίστοιχα).
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ενημερωτική ομιλία από τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας
Αυτόνομο mini-drone 40 γραμμαρίων που κυνηγάει κουνούπια παρουσιάζει η ιστοσελίδα Vita Casalese
Roblox, Fortnite και Minecraft δεν είναι τόσο ασφαλή όσο νομίζουμε
Πάτρα: Δράση των «Δημοκρατών» του Στέφανου Κασσελάκη στην τοπική αγορά
Επιστροφή ενοικίου 2026: ποιοι δικαιούνται, πόσα και πότε πληρώνεται
