Παππάς για Τέμπη: «Ο κ. Γεραπετρίτης επιχείρησε να παραπλανήσει τον ελληνικό λαό»

Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Παππάς αναφέρθηκε στο μείζον ζήτημα της τηλεδιοίκησης στη Λάρισα, λέγοντας πως ο Γιώργος Γεραπετρίτης θέλησε να παραπλανήσει τον ελληνικό λαό, αλλά και το Κοινοβούλιο.

pappas

Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Παππάς σε νέα δήλωση που έκανε αναφέρθηκε στην εθνική τραγωδία των Τεμπών, στο μείζον ζήτημα της τηλεδιοίκησης στη Λάρισα και στην προσπάθεια του Γιώργου Γεραπετρίτη να παραπλανήσει τον ελληνικό λαό, αλλά και το Κοινοβούλιο.

Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος ΠαππάςΣτην αποκάλυψη του ethnos.gr για την τηλεδιοίκηση στη Λάρισα αναφέρθηκε με δήλωσή του ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Παππάς. Το ρεπορτάζ έδωσε στη δημοσιότητα έγγραφα για τη Λάρισα που αναφέρουν ότι διαθέτει σηματοδότηση, αλλά όχι Κεντρική Διαχείριση Κυκλοφορίας, δηλαδή τηλεδιοίκηση. Υπενθυμίζεται ότι οι σιδηροδρομικοί διαχωρίζουν πλήρως την τηλεδιοίκηση από το τοπικό σύστημα χειρισμού, που πράγματι λειτουργεί στη Λάρισα και δίνει τη δυνατότητα αυτόματης χάραξης πορείας.

Η δήλωση Παππά

«Μετά την ανακοίνωση του ΟΣΕ, τις δηλώσεις των εργαζομένων στον ΟΣΕ και τα αναρίθμητα ρεπορτάζ με εικόνα και ήχο από την κατεστραμμένη αίθουσα τηλεδιοίκησης, έρχονται σήμερα οι αποκαλύψεις της ιστοσελίδας ethnos.gr να καταδείξουν και αυτές τα ψέματα του κ. Γεραπετρίτη», αναφέρει στη δήλωσή του ο Νίκος Παππάς και συνεχίζει:

«Σύμφωνα με τη Δήλωση Δικτύου 2023 του ΟΣΕ, που δημοσιεύει ολόκληρη το Έθνος, η Λάρισα ΔΕΝ έχει τηλεδιοίκηση από το καλοκαίρι του 2019».

«Τα πράγματα, πλέον, είναι ξεκάθαρα. Ο κ. Γεραπετρίτης επιχείρησε να παραπλανήσει τον ελληνικό λαό αλλά και το κοινοβούλιο. Δεν έχει κανένα νόημα πλέον να του απευθύνει κανείς το λόγο», τονίζει και καταλήγει: «Όταν αποφασίσει να μας πει μία αλήθεια ας μας ειδοποιήσει».

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments