Παραιτήθηκε από το δικαστικό σώμα ο Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Χρήστος Τζανερίκος
Παραιτήθηκε ο Χρήστος Τζανερίκος από το δικαστικό σώμα
Την παραίτηση του υπέβαλε από το δικαστικό σώμα ο αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και πρόεδρος του Α1 Τμήματος, Χρήστος Τζανερίκος, μετά τα όσα ακολούθησαν των δηλώσεών του για την τροπολογία για το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη.
Η παραίτηση του κ. Τζανερρίκου ήρθε μετά τη δημόσια δήλωση του για την τροπολογία της Κυβέρνησης για το κόμμα Κασιδιάρη, δυόμιση μήνες πριν την αποχώρηση του, στα τέλη Ιουνίου, από το δικαστικό σώμα λόγω συνταξιοδότησης.
Προς ψήφιση αύριο, Μ. Τρίτη, η τροπολογία για το κόμμα Κασιδιάρη
Μετά τις εξελίξεις αυτές, την προεδρία του Α1 Τμήματος θα αναλάβει η αρχαιότερη αρεοπαγίτης η κυρία Ευδοξία Κιουπτσίδου η οποία και θα προεδρεύσει της σύνθεσης των δικαστών που θα κρίνουν για τη νομιμότητα της συμμετοχής των κομμάτων στις προσεχείς εκλογές και πρωτίστως για την εκλογική τύχη του κόμματος Κασιδιάρη.
Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Μαρία Γεωργίου που παρέλαβε την παραίτηση του αντιπροέδρου ο οποίος εκ του νόμου έχει δικαίωμα να την ανακαλέσει
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αγιασμός στον Πολιτιστικό Σύλλογο Τέμενης ΦΩΤΟ
H Microsoft ετοιμάζει τη νέα εποχή των AI PCs όλα όσα περιμένουμε στις 7 Οκτωβρίου
Η κατάρρευση του ηλιακού συστήματος θα συμβεί πολύ νωρίτερα από ό,τι πιστεύαμε, σύμφωνα με το Caltech
Αγιασμός για την ομάδα Α.Ε. Αλισσού
Eπικίνδυνο fake ChatGPT κρυβόταν μέσα στο πραγματικό chatgpt.com
