Παρακολουθήσεις: Παραδόθηκε το πόρισμα της εξεταστικής- Στις 21/10 η συζήτηση στην Ολομέλεια
Η υποβολή του πορίσματιος ανακοινώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής και τέθηκε στη διάθεση των βουλευτών προκειμένου να λάβουν γνώση.
Ολοκληρώθηκαν σήμερα, Πέμπτη, οι διαδικασίες της εξεταστικής επιτροπής για τις παρακολουθήσεις και το πόρισμα παραδόθηκε στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα.
Το πόρισμα έχει χαρακτηρισθεί απόρρητο και θα συζητηθεί στην ολομέλεια της Βουλής στις 21 Οκτωβρίου. Υπενθυμίζεται ότι η εξεταστική επιτροπή για την παρακολούθηση του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη συστήθηκε με απόφαση που πήρε η ολομέλεια στις 29 Αυγούστου, η οποία έκανε δεκτή την πρόταση του ΚΙΝΑΛ.
Ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής, Γιάννης Κεφαλογιάννης, συνοδευόμενος από την αντιπρόεδρο Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου και τον γραμματέα Ευστάθιο Κωνσταντινίδη, παρέδωσαν το πόρισμα στον Κωνσταντίνο Τασούλα.
Η υποβολή του πορίσματιος ανακοινώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής και τέθηκε στη διάθεση των βουλευτών προκειμένου να λάβουν γνώση από την Ειδική Γραμματεία του προέδρου της Βουλής, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία που υπάρχει για τα απόρρητα έγγραφα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τουρισμός για Όλους 2026-2027: Δεύτερη ευκαιρία για επιδότηση διακοπών – Ποιοι ωφελούνται
Razer Clio X: Ασύρματο μαξιλάρι κεφαλής με ηχεία και THX Spatial Audio
Ολοκληρώθηκε το τριήμερο για τη νέα σχολική χρονιά από «Το Φωτεινό Αστέρι» ΦΩΤΟ
Συντάξεις: Ποιοι συνταξιούχοι «χάνουν» το επίδομα των 400 ευρώ
SwitchBot Kata Mini: Ένα AI companion robot που ελέγχει το έξυπνο σπίτι
