Πάρος: Τουριστικό σκάφος με 19 επιβαίνοντες προσάραξε σε αβαθή στη Νάουσα
Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή ήταν καλές και από το περιστατικό δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση
Τουριστικό σκάφος με 12 αλλοδαπούς επιβάτες και επτά μέλη πληρώματος προσάραξε σε αβαθή στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου της Νάουσας στην Πάρο.
Μετά το περιστατικό, οι 12 επιβάτες επιβιβάστηκαν στη βοηθητική λέμβο του σκάφους και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στη στεριά. Δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός.
Το τουριστικό σκάφος αποκολλήθηκε με ίδια μέσα και παρέμεινε στην περιοχή, ενώ στο σημείο έσπευσαν περιπολικό σκάφος του Λιμενικού και ιδιωτικό σκάφος με δύτη.
Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή ήταν καλές και από το περιστατικό δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Το Λιμενικό παρακολουθεί την κατάσταση και διενεργεί έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η προσάραξη.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Τρελό αλλά αληθινό: Έβαψαν τις σκεπές λευκές και γλίτωσαν 560 kWh σε κλιματισμό!
Samsung SmartTag 3: Διέρρευσε με νέο design και τιμή 29,99 δολάρια
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Το Φεστιβάλ Υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών
