Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ελεονόρας Μελέτη, από τον Αν. Περιφερειάρχη Χ.Μπονάνο και τη Δημοσιογράφο Κ.Κουνινιώτη

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 και ώρα 19:00, στην αίθουσα του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, στην Πλατεία Γεωργίου Α’.

Μελέτη

Το νέο βιβλίο της Ελεονόρας Μελέτη, με τίτλο “Το όνειρό μου ήταν πάντα ένα μωβ ποδήλατο”, θα παρουσιάσει ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Χαράλαμπος Μπονάνος, μαζί με τη Δημοσιογράφο Κρίστυ Κουνινιώτη.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 και ώρα 19:00, στην αίθουσα του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, στην Πλατεία Γεωργίου Α’.

Στο βιβλίο της, η Ελεονόρα Μελέτη, υπογραμμίζει την αυτογνωσία και τη δύναμη που χρειάζεται για να αγαπήσει κανείς τον εαυτό του και να τον αποδεχτεί.

Κοιτάζει τη ζωή και την καριέρα της, και μέσα από έναν ειλικρινή απολογισμό μοιράζεται μαζί μας εμπειρίες με τις οποίες ο καθένας μας θα μπορούσε να ταυτιστεί και συναισθήματα που μας είναι οικεία: άγχος, θλίψη, φόβος.

Με όχημα το δικό της ταξίδι, μας δείχνει την ανυπολόγιστη αξία του να πραγματοποιεί κανείς τα όνειρά του και να αποκαθιστά τη σχέση με τον εαυτό του.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Οι αποκαλυπτικές συνομιλίες των εφοριακών της Χαλκίδας: «Δώσε 20.000 ευρώ και θα σε ξεχάσουμε» ΒΙΝΤΕΟ

Λιμάνι Πειραιά: Ο «Pablo», το καρτέλ με τα 210 κιλά κοκαΐνης και τα όπλα στη Λατινική Αμερική

Καρυστιανού προς Μητσοτάκη: «Αν δεν μου απαντήσετε, να παραιτηθείτε»

Σούνακ: Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν συντριπτική ήττα

 

 

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop