Πάσχα: Το αδιαχώρητο σε λιμάνια, ΚΤΕΛ και εθνικές οδούς, πότε κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων

Αυξημένα είναι τα μέτρα της Τροχαίας ώστε η έξοδος των εκδρομέων να γίνει με ασφάλεια.

Πάσχα

Μαζικά εγκαταλείπουν την Αττική οι εκδρομείς του Πάσχα με την έξοδο να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένεται να κορυφωθεί αύριο Μ.Παρασκευή (03.05.2024).

Στο λιμάνι του Πειραιά η κίνηση είναι αυξημένη, στα ΚΤΕΛ επικρατεί το αδιαχώρητο και στις εθνικές οδούς η κυκλοφορία των αυτοκινήτων ειδικά στα διόδια γίνεται με δυσκολία. Οι εκδρομείς εγκαταλείπουν την Αθήνα μαζικά για να κάνουν Πάσχα στην ύπαιθρο.

Αυξημένα είναι τα μέτρα της Τροχαίας ώστε η έξοδος των εκδρομέων να γίνει με ασφάλεια.

Στις Εθνικές Οδούς οι οδηγοί θα πρέπει να οπλιστούν με μεγάλη υπομονή… Η ουρά στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου φτάνει τα 24 χλμ. όπως μετέδωσε ο Alpha.

Ξεκινά από τα διόδια της Ελευσίνας και φτάνει ως την Κινέτα. Από το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης ως τις 6 το απόγευμα από τα διόδια Ελευσίνας έχουν περάσει 52.100 αυτοκίνητα και από τα διόδια των Αφιδνών 42.000.

 

Η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά είναι αυξημένη κατά 30% με τα νησιά του Αιγαίου να είναι ένας δημοφιλής προορισμός για το Πάσχα. Τα πλοία αναχωρούν με μεγάλη πληρότητα. Σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων των εταιρειών για σήμερα από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 22 δρομολόγια πλοίων με 25.574 αναχωρήσεις επιβατών, ενώ από το λιμάνι της Ραφήνας 10 απόπλοι με 10.870 επιβάτες.

Παράλληλα, ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στο ρεύμα ανόδου του Κηφισού, αλλά και στην Αττική Οδό.

 

 

Οσον αφορά στα ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων υπάρχει αύξηση στην κίνηση κατά 20% σε σχέση με πέρυσι.

Τα δρομολόγια είναι συνεχή και αναχωρούν με πληρότητα 100%. Μέχρι το βράδυ της Μ.Πέμπτης αναμένεται να έχουν αναχωρήσει 300 δρομολόγια από τα ΚΤΕΛ Κηφισιού, με τα 80 να είναι έκτακτα. Στο ΚΤΕΛ Λιοσίων τα δρομολόγια ξεπερνούν τα 100.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Νίκος Μιχαλολιάκος: Γιατί αποφάσισε την αποφυλάκισή του το δικαστικό συμβούλιο

Πάσχα: Μάχη στην αγορά για την τιμή του οβελία – Τι λένε επιχειρηματίες άλλων κλάδων

Πάτρα – Παράρτημα: Τα σχολεία παίρνουν άδεια από αναρχικούς – Για ποιο λόγο

Ισραήλ: Ένταλμα σύλληψης του Νετανιάχου ετοιμάζει το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο