Πατέρας για πρώτη φορά ο Κούρτς
“Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευγνώμονες που σύντομα θα γίνουμε τρεις”, γράφει ο Σεμπάστιαν Κουρτς σε ανάρτησή του στο Facebook και στο Instagram, η οποία συνοδεύεται από φωτογραφία του με την σύντροφό του σε αγροτική τοποθεσία.
Ο ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς και η σύντροφός του Σουζάνε Τιρ αναμένουν στα τέλη Νοεμβρίου ή στις αρχές Δεκεμβρίου την γέννηση του πρώτου τους παιδιού, όπως επιβεβαίωσε σήμερα η Ομοσπονδιακή Καγκελαρία στη Βιέννη.
“Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευγνώμονες που σύντομα θα γίνουμε τρεις”, γράφει ο Σεμπάστιαν Κουρτς σε ανάρτησή του στο Facebook και στο Instagram, η οποία συνοδεύεται από φωτογραφία του με την σύντροφό του σε αγροτική τοποθεσία.
“Μας περιμένει μία υπέροχη κοινή αποστολή, στην οποία προσβλέπουμε με μεγάλη προσδοκία. Παρακαλώ για την κατανόηση σας για το ότι διατηρούμε την ιδιωτική μας ζωή, ιδιωτική, όπως μέχρι τώρα, αλλά είμαστε χαρούμενοι που σύντομα θα μπορέσουμε να μοιραστούμε μαζί σας αυτή την απίστευτη χαρά”, σημειώνει ο 34χρονος καγκελάριος.
Με τις σημερινές ειδήσεις για την απόκτηση του πρώτου του παιδιού είναι πιθανό να ενταθούν και πάλι οι φήμες προσεχούς γάμου για το μακροχρόνιο ζευγάρι Σεμπάστιαν Κουρτς και Σουζάνε Τιρ, οι οποίες μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιωθεί ούτε και διαψευστεί.
Πολλά είναι ήδη τα συγχαρητήρια που απευθύνονται στους δύο μέλλοντες γονείς από τον χώρο της πολιτικής, με τον Αυστριακό ομοσπονδιακό πρόεδρο Αλεξάντερ Βαν ντερ Μπέλεν να εκφράζει την χαρά του για την “ωραία είδηση” και να εύχεται “ό, τι καλύτερο και πάνω από όλα υγεία”.
“Χαίρομαι μαζί σας”, έγραψε στο Twitter ο Βέρνερ Κόγκλερ, ο Αυστριακός αντικαγκελάριος και αρχηγός των Πράσινων, οι οποίοι συγκυβερνούν στην Αυστρία με το Λαϊκό Κόμμα του Σεμπάστιαν Κουρτς.
” Ένα παιδί είναι πάντα αιτία χαράς”, τονίζει στο συγχαρητήριο μήνυμα της η Παμέλα Ρέντι-Βάγκνερ, η αρχηγός των Σοσιαλδημοκρατών, του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης, και “εγκάρδια συγχαρητήρια” στέλνει η αρχηγός του κόμματος ΝΕΟΣ της αντιπολίτευσης Μπεάτε Μάινλ-Ράιζινγκερ, ενώ “συγχαρητήρια από την Βιέννη” απευθύνει ο δήμαρχος της αυστριακής πρωτεύουσας Μίχαελ Λούντβιγκ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ξενύχτι και διαβήτης: Πώς οι λίγες ώρες ύπνου «τινάζουν» τη γλυκόζη στον αέρα
H Meta στρατολογεί με το αζημιώτο influencers σε δώδεκα χώρες
Εθελοντική αιμοδοσία στο Καλούσι ΦΩΤΟ
Πώς να κρατήσετε τη φέτα φρέσκια για μέρες: Γιατί χαλάει τόσο γρήγορα;
Το Googlebook έρχεται νωρίτερα και η Google χτυπά τα Windows laptops
Αρχαία Ολυμπία: Bάκχες του Ευριπίδη με τους the Tiger Lillies
Το λαχανικό που «χαρίζει» μακροζωία – Ποιο είναι και γιατί ξεχωρίζει
GTA 6: Λίγες μέρες πριν την επίσημη αποκάλυψη, οι χάκερ πρόλαβαν τη Rockstar
