Πάτρα: 14χρονος αναρριχήθηκε σε σπίτι και άρπαξε κοσμήματα 3.000 ευρώ
Πρόκειται για ένα ακόμα περιστατικό με ανήλικο, κάτι που έχει προβληματισει την ΕΛ.ΑΣ.
Στην εξιχνίαση κλοπής κοσμημάτων από κατοικία στην Πάτρα προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών, με την υπόθεση να οδηγεί στα ίχνη ενός 14χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, ο ανήλικος φέρεται να έδρασε προχθές το πρωί, όταν αναρριχήθηκε μέσω λουκιού σε κατοικία πρώτου ορόφου, ιδιοκτησίας ηλικιωμένης γυναίκας. Αφού κατάφερε να εισέλθει στο εσωτερικό του σπιτιού, αφαίρεσε κοσμήματα συνολικής αξίας περίπου 3.000 ευρώ.
Τι έχασε η Πάτρα για τις έρευνες με υδρογονάνθρακα στο Ιόνιο
Η κλοπή καταγγέλθηκε στις Αρχές και άμεσα ξεκίνησε έρευνα από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών. Οι έρευνες και η αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της προανάκρισης οδήγησαν στην ταυτοποίηση του ανήλικου ως του φερόμενου δράστη.
Σε βάρος του 14χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, ενώ, σύμφωνα με την Αστυνομία, τα πλήρη στοιχεία της ταυτότητάς του έχουν ταυτοποιηθεί.
Η δικογραφία αναμένεται να υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας, προκειμένου να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το Πανεπιστήμιο Πατρών παρουσιάζει τo Αγγλόφωνο Πρόγραμμα Σπουδών της Ιατρικής
Εκτακτο επίδομα παιδιού 150 ευρώ: Η μεγάλη αδικία για τα παιδιά που γεννήθηκαν μετά τον Ιούλιο
Τι συνέβη στις υπηρεσίες της Anthropic και το Claude «έπεσε» για περίπου μία ώρα
Οι εθελοντές του Γερμανόφωνου κινηματογράφου στην Πάτρα ΦΩΤΟ:
Το «κρυφό» σάκχαρο στο κόκκινο κρέας: Πώς μπορεί να αυξάνει τον κίνδυνο διαβήτη
