Πάτρα: 20χρονη κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών – Νοσηλεύεται στο ΠΓΝΠ

Αναστάτωση προκλήθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στην Πάτρα, όταν 20χρονη εντοπίστηκε από οικείους της μέσα στο σπίτι της, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών. Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών και, σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Πάτρα: 20χρονη κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών – Νοσηλεύεται στο ΠΓΝΠ

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών μεταφέρθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης μία 20χρονη γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε από οικείους της μέσα στο σπίτι της στην Πάτρα, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Οι δικοί της άνθρωποι ειδοποίησαν άμεσα το ΕΚΑΒ, με ασθενοφόρο να φτάνει στο σημείο και να παραλαμβάνει τη νεαρή γυναίκα.

Διαβάστε επίσης: Αίγιο: Δύο απόπειρες αυτοκτονίας μέσα σε λίγες ώρες – Άμεση κινητοποίηση των Αρχών

Η 20χρονη διακομίστηκε στο ΠΓΝΠ, όπου της παρασχέθηκε η απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα, που φέρεται να επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125