Πάτρα: 47 προσλήψεις στο Δήμο – Ξεκίνησαν οι αιτήσεις, μέχρι πότε η προθεσμία

Ο Δήμος προσλαμβάνει άτομα για να καλύπτει ανάγκες που προκύπτουν κυρίως στην καθαριότητα και την πολιτική προστασία.

Πάτρα

Αιτήσεις για την πρόσληψη 47 ατόμων δέχεται από σήμερα ο Δήμος Πατρέων με σύμβαση ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών αναγκών.

Εδώ και μήνες, οι υπηρεσίες του Δήμου επιδίδονται σε έναν αγώνα δρόμου για να καθαρίσουν επικίνδυνα σημεία στα περιαστικά δάση της πόλης, ώστε να μην ευνοούνται οι συνθήκες για πρόκληση πυρκαγιών. Μάλιστα, έχουν προσληφθεί και εξωτερικά συνεργεία εργολάβων ώστε να συνδράμουν σε αυτές τις εργασίες.

Γι’ αυτό τον λόγο, όπως κάθε χρόνο, ο Δήμος προσλαμβάνει άτομα για να καλύπτει ανάγκες που προκύπτουν κυρίως στην καθαριότητα και την πολιτική προστασία. Φέτος, ο Δήμος θα προσλάβει 4 οδηγούς, έναν χειριστή γεωργικών μηχανημάτων, τέσσερα άτομα με ειδικότητα κηπουρού, έναν υδραυλικό και 37 άτομα ως δασεργάτες. Στόχος όλων θα είναι να συμβάλουν στις εποχικές ανάγκες κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου.

Τρίμηνη σύμβαση θα υπογράψουν οι οδηγοί και ο χειριστής μηχανημάτων, ενώ για τέσσερις μήνες θα προσληφθούν οι υπόλοιποι.
Οι αιτήσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που μπορεί να τα αναζητήσει κάποιος στην ιστοσελίδα του Δήμου Πατρέων και την κατηγορία προσλήψεις, θα πρέπει να υποβληθούν έως την Τρίτη 18 Ιουνίου στο ισόγειο του νέου Δημαρχείου στο τμήμα Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Μόλις ολοκληρωθεί η κατάθεση των αιτήσεων, θα προχωρήσουν οι διαδικασίες ώστε να προσληφθούν άμεσα οι νέοι εργαζόμενοι και να πιάσουν άμεσα δουλειά καθώς οι ανάγκες που υπάρχουν είναι τεράστιες.

 

Διαβάστε επίσης:

Αχαΐα: Αυτοψία σε φράγμα Πείρου-Παραπείρου και οικισμούς μετά τα 4,3 Ρίχτερ, άγνωστο το ρήγμα που έδωσε τον σεισμό

«Βράζει» το Αίγιο από καύσωνα… που υποχωρεί, λιγότερη ζέστη από αύριο αλλά μόνο για λίγες ημέρες

ΠΑΣΟΚ: Η επόμενη μέρα και τα «φλερτ» της ηγεσίας

Ευρωεκλογές: Πώς και γιατί η ακροδεξιά κέρδισε έδαφος στη νεολαία

Νωρίτερα οι συντάξεις Ιουλίου λόγω Αγίου Πνεύματος, οι ημερομηνίες