Πάτρα – «ΑγκαλιάΖΩ»: Τελετή λήξης με ευχαριστίες ΦΩΤΟ

Ο Ομιλος Εθελοντών πραγματοποίησε μια όμορφη τελετή και ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη χρονιά.

Αγκαλιάζω

Με μια όμορφη τελετή γιόρτασαν το τέλος της φετινής εθελοντικής χρονιάς στον Ομιλο Εθελοντών Κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» Νομού Αχαΐας στον Παραδοσιακό Καφενέ «Πέτρινο Αγίας Σοφίας» την Τετάρτη 7 Ιουλίου, η οποία και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Η ανακοίνωση του Ομίλου Εθελοντών «ΑγκαλιάΖΩ» αναφέρει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους όσοι μας τίμησαν φέτος και παρευρέθησαν στην εκδήλωση, καθώς και όσοι συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση της, παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω Covid-19.

Αναλυτικά, ευχαριστούμε θερμά την Διεύθυνση του Παραδοσιακού Καφενέ «Πέτρινο Αγίας Σοφίας» για την φιλοξενία και την εξυπηρέτηση, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, κο Μπονάνο Χαράλαμπο, τον κο Φεσσιάν Γεράσιμο, Μέλος της Εθνικής Αρχής Προσβασιμότητας, τον κο Καρβελά Φώτη, Δ/ντή Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», την κα Ευσταθία Γιαννιά, Περιφερειακή Συντονίστρια Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και τους Εθελοντικούς Συλλόγους για την παρουσία τους, τα μέλη και τις εθελόντριες του Ομίλου, τον κο Καραχάλιο Ανδρέα για την όμορφη μουσική πλαισίωση της εκδήλωσης, καθώς και πλήθος συμπολιτών που βρίσκονται πάντοτε στο πλευρό μας.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop