Πάτρα: Ακόμα μία παράσταση για την «Επιστροφή»

παράσταση

Μετά την επτυχημένη «Επιστροφή» του Φρίντριχ Ντύρενματ, που παρουσίασε το περασμένο σαββατοκύριακο, στο Ανοιχτό Θέατρο Κρήνης, η Θεατρική Ομάδα «από κοινού» της Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας, υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και τον σύλλογο για την ανάδειξη πολιτιστικής κληρονομιάς Κρήνης, η παράσταση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 23 Ιουνίου.
Αυτή τη φορά, η «Επιστροφή», σε διασκευή-σκηνοθεσία Φώτη Λάζαρη, θα παρουσιαστεί στο θέατρο Royal, με ελεύθερη είσοδο. Θα τηρηθούν οι προβλεπόμενοι κανόνες υγειονομικής προστασίας.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: Η μετάφραση είναι της Ηούς Αμανάκη. Ο σχεδιασμός σκηνικών του Eno Shkodrani. Η κατασκευή σκηνικών των Eno Shkodrani, Χρήστου Σιάχου, Βασίλη Παπαδόπουλου. Τα κοστούμια ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, θεατρικής ομάδας «από κοινού». Σχεδιασμός/ρύθμιση φωτισμού του Βασίλη Βανταράκη. Ο σχεδιασμός/ρύθμιση ήχου των Νίκος Αντωνίου, Ελπινίκης Χασιώτη. Μουσική σύνθεση και ζωντανή εκτέλεση (ηλεκτρική κιθάρα): Νίκος Αντωνίου. Το τραγούδι «Αυτός ο τόπος» των Μικρούτσικου και Ελευθερίου, ερμηνεύουν οι Αναστασία Μπούρμπου και Νάντια Ζέρβα σε διασκευή-ενορχήστρωση Γιώργου Τριανταφύλλου και Θανάση Σβόλη. Τους στίχους πάνω στη μελωδία έγραψε η Αναστασία Μπούρμπου. Φωτογραφία: Βασίλης Λάγιος.
Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Νίκος Παναγόπουλος, Αγγελίνα Βγενοπούλου, Στάθης Μακρίδης, Γιώτα Βγενοπούλου, Γιώτα Οικονόμου, Νίκος Κωσταντόπουλος, Βασίλης Παπαδόπουλος, Αγγελος Μπουμπούλης, Δέσποινα Μάη, Φώτης Λάζαρης, Ελενα Νταή, Μαρία Φωτίου, Νίκος Αντωνίου.