Πάτρα: Αναβάλλεται η συναυλία «Talking in jazz» στις «Δευτέρες στο Ωδείο»

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 20 Απριλίου συναυλία «Talking in jazz», που ήταν ενταγμένη στην ενότητα «Δευτέρες στο Ωδείο» του Δημοτικού Ωδείου Πατρών. Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού γνωστοποίησε ότι η αλλαγή οφείλεται σε κώλυμα ενός από τους συντελεστές, ενώ η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Πάτρα: Αναβάλλεται η συναυλία «Talking in jazz» στις «Δευτέρες στο Ωδείο»

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού ενημέρωσε ότι η συναυλία «Talking in jazz», η οποία είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 20 Απριλίου στο πλαίσιο της ενότητας «Δευτέρες στο Ωδείο», δεν θα πραγματοποιηθεί στην αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, η αναβολή αποφασίστηκε λόγω κωλύματος ενός εκ των συντελεστών της εκδήλωσης.

Η συναυλία ήταν ενταγμένη στο πρόγραμμα των μουσικών εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Πατρών και είχε ανακοινωθεί ως η προσεχής στάση της σειράς «Δευτέρες στο Ωδείο», με τους Γ. Τσώλη στο πιάνο και Χ. Πεγιάζη στο κοντραμπάσο.

Όπως επισημαίνεται από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, η νέα ημερομηνία πραγματοποίησης της συναυλίας θα γνωστοποιηθεί εγκαίρως με νεότερη ανακοίνωση.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125