Πάτρα: Αποκάλυψη για τον θάνατο των τριών παιδιών – Κοινές αλλοιώσεις από έλλειψη οξυγόνου ΒΙΝΤΕΟ

Καταιγιστικές εξελίξεις στον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα ποιες είναι οι λέξεις «κλειδιά» στις ιατροδικαστικές εξετάσεις της Ίριδας και της Μαλένας.

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ

Στις δύο ιατροδικαστικές εκθέσεις της Μαλένας και της Ιριδας που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Το Πρωινό» και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κέλλυς Χεινοπώρου, έρχεται νέα τροπή.

Οι ιατροδικαστικοί πραγματογνώμονες βλέπουν κοινά σημεία μεταξύ των εκθέσεων της Μαλένας και της Ίριδας. Δηλαδή, βλέπουν κοινές αλλοιώσεις από έλλειψη οξυγόνου. Κι αυτό που ζητούν οι ιατροδικαστικοί πραγματογνώμονες, που έχουν δει τις εκθέσεις, είναι να επανεξεταστούν και να μπει στο κάδρο η ασφυξία ως αιτία θανάτου.

Πάτρα – Υπόθεση Δασκαλάκη: Οι διαφωνίες Κόττα «έφεραν» τον Λύτρα – Το μυστικό ραντεβού, τα ΜΜΕ και η «απόσυρση»

Στην έκθεση της Μαλένας υπάρχει μία σημείωση, που αναφέρει τα εξής: «Εκτεταμένη κενοτοποιώδη εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, αυτή η αλλοίωση μπορεί να οφείλεται και από έλλειψη οξυγόνου στα παιδιά. Στην Ιριδα οι γιατροί βλέπουν ότι στον εγκέφαλο του μωρού υπάρχουν αλλοιώσεις από ανοξυγοναιμία. Οι ιατροδικαστές ζητούν να εξεταστούν ξανά οι δύο εκθέσεις και να βρεθούν τα κοινά σημεία που υπάρχουν.

«Σήμερα θα κάνουμε μια μεγάλη αποκάλυψη, ένα πράγμα που για πρώτη φορά έχει ακουστεί στην ιστορία θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, δεν ξέρω τώρα πώς να το πούμε, γιατί δεν έχει αποδειχτεί αν είναι δολοφονία ή όχι. Όλοι φανταζόμαστε και εικάζουμε πράγματα», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν ποιοι και πότε μπήκαν στο μονόκλινο δωμάτιο του νοσοκομείου την τελευταία ώρα.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα είδος αναπαράστασης της τελευταίας ώρας της 9χρονης, καθώς οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών θα βρουν εκεί σημαντικά στοιχεία για την εξιχνίαση του μυστηριώδους θανάτου της Τζωρτζίνας.

Αναμένεται, επίσης, να κληθούν για κατάθεση και οι έξι ιατροδικαστές που στους 33 μήνες έχουν αναλάβει να εντοπίσουν τα αίτια θανάτου των τριών παιδιών.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments