Πάτρα – Υπόθεση Δασκαλάκη: Οι διαφωνίες Κόττα «έφεραν» τον Λύτρα – Το μυστικό ραντεβού, τα ΜΜΕ και η «απόσυρση»

Το μυστικό ραντεβού με Μάνο και Ρούλα Δασκαλάκη το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας με τον Αθηναίο ποινικολόγο

ΠΑΤΡΑ

Με μια ξαφνική ( ; ) κίνηση της η οικογένεια Δασκαλάκη ενέταξε στο νομικό της οπλοστάσιο, τον γνωστό ποινικολόγο της Αθήνας Απόστολο Λύτρα, που πριν λίγη ώρα εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικές πληροφορίες της του pelop.gr και της εφημερίδας «Πελοπόννησος», ο κ. Λύτρας το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας ήρθε στην Πάτρα και συναντήθηκε με τους γονείς Μάνο και Ρούλα, των τριών κοριτσιών που έφυγαν «ανεξήγητα» από τη ζωή σε διάστημα 33 μηνών.

Ανατροπή – Υπόθεση θανάτου 3 παιδιών: Άλλαξε δικηγόρο η μητέρα
Κατά τις ίδιες πληροφορίες το ζευγάρι υποβοηθείται στο ζήτημα της νομικής εκπροσώπησης του από μεγάλο Αθηναϊκό τηλεοπτικό σταθμός, με τον οποίο λέγεται ότι ο Μάνος και η Ρούλα έχουν αποκτήσει σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Στη συζήτηση της Καθαράς Δευτέρας συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες των τριών θανάτων και όλες οι εκδοχές γύρω από τις εξελίξεις που θα παρουσιάσει η πολύκροτη υπόθεση.

Συζητήθηκε ακόμη και το ειδικότερο επικοινωνιακό κεφάλαιο που αφορά το ζευγάρι, το οποίο θεωρεί ότι αντιμετωπίζεται με περισσή καχυποψία δημοσιογραφικά και διαδικτυακά. Εν προκειμένω, μάλλον έχει προκύψει διάσταση με τους δύο άλλους δικηγόρους της οικογένειας Γιάννη Κόττα και Δημήτρη Καράμπελα, που είχαν εξαρχής την άποψη ότι ο Μάνος και η Ρούλα δεν πρέπει να εκτίθενται στα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς όμως να εισακουστούν από το ζευγάρι.

Ειδικότερα, ο πρώτος από την προηγούμενη εβδομάδα είχε καταστήσει σαφές στους εντολείς του ότι διαφωνεί πλήρως με την έκθεση τους στα φώτα της δημοσιότητας, διότι υποβοηθούν στην ανάδειξη ανακριβειών, αντιφάσεων και καχυποψιών που δεν συνάδουν με τα πραγματικά περιστατικά και στοιχεία της υπόθεσης και ως εκ τούτου στρέφονται εναντίον τους. Ο κ. Κόττας εκτός απίθανου απροόπτου ίσως και εντός της ημέρας θα διαμηνύσει στους γονείς ότι αποσύρεται από την υπόθεση.

Πάτρα: Αποκάλυψη για τον θάνατο των τριών παιδιών – Κοινές αλλοιώσεις από έλλειψη οξυγόνου ΒΙΝΤΕΟ

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του κ. Λύτρα:

«Το δικηγορικό μας γραφείο έλαβε εντολή από την Κα Πισπιρίγγου, μητέρα των τριών παιδιών που απεβίωσαν, να την εκπροσωπήσουμε, συνεπικουρώντας τις αρχές στη διερεύνηση της ακριβούς αιτίας θανάτου των τέκνων της. Οι γονείς, όπως και οι οικογένειες τους, αναμένουν επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις για την ανάδειξη της πλήρους αλήθειας».

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χρηματοδότηση
ΠΑΤΡΑ
Αστυνομία
Ρομά