Πάτρα: Αύριο η συμβολική διαμαρτυρία του ΣΚΕΑΝΑ «Τα κλειδιά της εστίασης»

image 615092
Η ανακοίνωση του ΣΚΕΑΝΑ αναφέρει:
Λόγω των έκτακτων περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν στην Αχαΐα, σας ενημερώνουμε πως η προγραμματισμένη για αύριο, 10/2/2021, πανελλήνια διαμαρτυρία, θα διεξαχθεί συμβολικά από το Δ.Σ., χωρίς ανοιχτή πρόσκληση κόσμου, διότι όπως πολλές φορές έχουμε τονίσει η δημόσια υγεία προέχει και είναι το μέγιστο αγαθό που πρέπει όλοι να διαφυλάξουμε.
Η συμβολική διαμαρτυρία- παράδοση των κλειδιών, θα διεξαχθεί, αύριο, Τετάρτη, 10/2/2021, στις 11:00 στην Πλατεία Όλγας.
Υπεύθυνη δήλωση πρώην επαγγελματία Εστίασης
Οι επιχειρήσεις Εστίασης σε κάθε γωνιά της Ελλάδας βάζουν οριστικά λουκέτα. Καθημερινά , οι συνάδελφοι παραδίνονται σένα βάναυσο πόλεμο . Το τοπίο είναι θολό , τίποτα δενξεκαθαρίζεται και τα δελτία τύπου δεν αποτυπώνονται στην πραγματικότητα.
Με υποσχέσεις δεν αντιμετωπίζεται ο όλεθρος, δεν πληρώνονται οι απαιτήσεις.Δεν είναι δυνατόν να λειτουργούμε μόνο για να συντηρούμε τις θέσεις εργασίας , να στοιβάζουμε τιμολόγια και λογαριασμούς. Να συσσωρεύουμεχρέη και να βλέπουμε τις θυσίες και τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής να εξανεμίζονται.
Οι φωνές μας δεν ακούγονται δεν ευαισθητοποιούν τους κυβερνώντες. Η Εστίαση βρίσκεται πολλά χρόνια στην εντατική και αργοπεθαίνει . Απαιτεί διάσωση.
Ο εμπαιγμός δεν μπορεί να συνεχιστεί. Δεν βάζουμε πλάτη άλλο, καταντήσαμε από νοικοκυραίοι επαίτες. Οι οικογένειές μας στηρίζονται σε μας. Έχουμε δικαίωμα στην επιχειρηματικότητα.
Το ποτήρι ξεχείλισε, η οργή και η αγανάκτηση δεν μπορεί να κρυφτεί πλέον. Αδυνατούμε να συνεχίσουμε. Τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά. Η κοινωνία δεν θα απολαμβάνει πια τις υπηρεσίες μας.
Σας παραδίδουμε λοιπόν με πόνο, τα κλειδιά των επιχειρήσεων μας. Ξεκλειδώστε τη φυλακή μας. Επιχειρήστε εσείς,αφού θεωρείτε ότι αυτό είναι εφικτό. Εμείς, πνιγήκαμε στον ωκεανό της αδιαφορίας, της εγκατάλειψης, των υποχρεώσεων , των δανείων, των οφειλών, της φτωχοποίησης. Πάρτε τα κλειδιά κι’ ανοίξτε το οξυγόνο. Θέλουμε να ζήσουμε.
Υ.Γ Η πόρτα είναι κλειδωμένη 2 φορές. Τα λουλούδια θέλουν πότισμα, έχουν μαραθεί και το ηλεκτρικό ρεύμα είναι κομμένο, χρειάζεται επανασύνδεση. Αν χτυπήσει το τηλέφωνο καλύτερα μην το σηκώσεις. Οι λογαριασμοί βρίσκονται στο πρώτο τραπέζι δεξιά πίσω από την πόρτα.
Καλή επιτυχία και καλές δουλειές.
Ονοματεπώνυμο επαγγελματία………………..
Διακριτικός τίτλος επιχείρησης…………………
Πλήρης Διεύθυνση…………………………………..
Υπογραφ
Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

FB IMG 1627501920648
fotia elekistra8
DSC 4137 1
ΣΥΓΚΑΝΤΡΩΣΗ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ 3 2