Πάτρα: Αύριο τελικά τα σπουδαία για τον 6χρονο Φώτη – Τι έδειξε η μαγνητική
Οι πληροφορίες του pelop.gr αναφέρουν ότι έχουν διαγνωστεί μικρές βλάβες που προκλήθηκαν από το ατύχημα.
Δεν θα γίνει σήμερα τελικά η προσπάθεια αποσωλήνωσης του 6χρονου Φώτη που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του Pick Patras το μεσημέρι της Κυριακής στην πλατεία Γεωργίου.
Μετά από τη μαγνητική τομογραφία που υπεβλήθη ο 6χρονος τραυματίας, οι πληροφορίες του pelop.gr, αναφέρουν ότι έχουν διαγνωστεί μικρές βλάβες που προκλήθηκαν από την πρόσκρουση του αυτοκινήτου.
Επομένως, αποφασίστηκε από τους ιατρούς της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών να μην γίνει σήμερα η αποσωλήνωση του μικρού τραυματία, αλλά αύριο, παρά τις αρχικές προβλέψεις και πληροφορίες που είχαν γίνει γνωστές.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Δεκαπενταύγουστος 2026: Πόσο αυξάνεται το μεροκάματο το Σάββατο
Η Meta παραδέχεται παραβίαση από AI μοντέλο της
Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Οβρυά ΦΩΤΟ
Τουρισμός για Ολους 2026: Τα SOS για να κερδίσετε το voucher διακοπών
Το Minecraft έρχεται στο Nintendo Switch 2 όπως δεν το έχετε ξαναδεί
Η εορτή της Μεταμόρφωσης στον Ψαθόπυργο ΦΩΤΟ
Δεν ανοίγει η μπάρα στα διόδια με το e-pass ενώ έχει χρήματα «μέσα»;
Η Google ΑΙ ο Hassabis και η δήλωση για την θεραπεία του καρκίνου που εξηγεί τις αλλαγές στην κορυφή
