Πάτρα: Χωρίς νερό σήμερα το κέντρο, οι περιοχές
Από τη ΔΕΥΑΠ ανακοινώθηκε ότι σήμερα Παρασκευή 14/03/2025, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης από 11 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι, στην Πάτρα.
Από τη ΔΕΥΑΠ ανακοινώθηκε ότι σήμερα Παρασκευή 14/03/2025, στο πλαίσιο συνέχισης του έργου «Ανάπλαση Κάτω Πόλης» του Δήμου Πατρέων και περιλαμβάνει την πεζοδρόμηση της οδού Μαιζώνος, λόγω μετατόπισης του κεντρικού αγωγού ύδρευσης, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης από 11 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι, στα οικοδομικά τετράγωνα που περικλείονται από τις οδούς: Ρήγα Φεραίου – Γούναρη – Κορίνθου – Βότση.
«Από την Υπηρεσία, θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για μείωση του χρόνου και οι πολίτες παρακαλούνται να περιορίζουν την κατανάλωση νερού σε όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα, ζητώντας κατανόηση», αναφέρεται σε ανακοίνωση.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
iOS 27: Κυκλοφορεί στις 14 Σεπτεμβρίου με Siri AI στα iPhone
Ακόμα καλοκαίρι: 4 πανηγύρια στην Αθήνα τον Σεπτέμβρη για γλέντι μέχρι πρωίας
Γιάννης Κότσιρας για Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: Αχ φιλαράκι μου, επτά χρόνια χωρίς το γέλιο σου
iPhone Duo: Η Apple μπαίνει στα foldables με τιμή από 1.999 δολάρια
Ελ Νίνιο: Τι είναι το φαινόμενο που μας ανησυχεί ιδιαίτερα και πώς επηρεάζει την Ελλάδα
