Πάτρα: Δεύτερη επίθεση από αδέσποτο στο Πανεπιστήμιο μέσα σε λίγες ώρες – Μετά τον φύλακα και φοιτητής στο νοσοκομείο – Τι είπε στην «Π» ο πρύτανης

Δύο επιθέσεις από αδέσποτα στο χώρο του Πανεπιστημίου Πατρών μέσα σε λίγες ώρες.

Πάτρα: Δεύτερη επίθεση από αδέσποτο στο Πανεπιστήμιο μέσα σε λίγες ώρες - Μετά τον φύλακα και φοιτητής στο νοσοκομείο - Τι είπε στην «Π» ο πρύτανης

Και δεύτερο περιστατικό επίθεσης αδέσποτου σκύλου μέσα σε ένα 24ωρο στην Πανεπιστημιούπολη, αυτή τη φορά σε φοιτητή  του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η σημερινή επίθεση έγινε σε φοιτητή του Τμήματος Μηχανολόγων στον κεντρικό δρόμο της Πανεπιστημιούπολης. Οι φύλακες κάλεσαν τον πατέρα του παιδιού και πήγαν στο νοσοκομείο.

Πάτρα – Πανεπιστημιούπολη: Αδέσποτο έστειλε φύλακα στο νοσοκομείο! – Τι δηλώνει στην «Π» ο πρύτανης Χρήστος Μπούρας

Άλλωστε λίγες ώρες νωρίτερα, το απόγευμα της Παρασκευής, φύλακας του ΑΕΙ, και ενώ εκτελούσε τα καθημερινά του καθήκοντα, είδε ξαφνικά ομάδα αδέσποτων τετράποδων να κατευθύνεται προς το μέρος του. Ο άνδρας, που δεν είχε περιθώρια αντίδρασης, έγινε «βορά» των εξαγριωμένων ζώων, τα οποία άρχισαν να τον δαγκώνουν στα κάτω άκρα. Τραυματισμένος και σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών. Εκεί οι γιατροί περιποιήθηκαν τις πληγές του, του χορήγησαν αντιβίωση και αντιτετανικό ορό.

Τα περιστατικά έρχονται να προστεθεί στη μακρά λίστα επιθέσεων σε εργαζόμενους και φοιτητές από αδέσποτα σκυλιά, που έχουν καταγραφεί σε εξωτερικούς χώρους του Πανεπιστημίου.

Πάτρα: Δεύτερη επίθεση από αδέσποτο στο Πανεπιστήμιο μέσα σε λίγες ώρες - Μετά τον φύλακα και φοιτητής στο νοσοκομείο - Τι είπε στην «Π» ο πρύτανης

Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου, Χρήστος Μπούρας

Ο πρύτανης Χρήστος Μπούρας, με επανειλημμένες επιστολές -75 στο σύνολο- και παρεμβάσεις προς τον Δήμο και την Εισαγγελία Πατρών, έχει χτυπήσει τον κώδωνα του κινδύνου. Ολο αυτό το διάστημα ζητά την παρέμβαση των αρμοδίων προκειμένου να βρεθεί οριστική λύση στο μείζον θέμα που έχει προκύψει τα τελευταία χρόνια, ωστόσο ως φαίνεται απευθύνεται σε ώτα μη ακουόντων.

«Εγώ τη σιωπή την εκλαμβάνω ως ανοχή πια. Σκεφτείτε δηλαδή να έχω ένα σοβαρό ατύχημα με κάποιο φοιτητή, δεν ξέρω τι να κάνω πια. Εχω στείλει 75 επιστολές στον εισαγγελέα και στον Δήμο. Τη Δευτέρα θα στείλω και γι’ αυτό το περιστατικό», δηλώνει με δηκτικό τρόπο στην «Π» ο κ. Μπούρας, εκφράζοντας παράλληλα τη δυσφορία του για την αδιαφορία όλων όσοι οφείλουν αλλά δεν θέλουν ν’ αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments