Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθεί η κινητοποίηση των κατοίκων και επαγγελματιών Ροϊτίκων-Βραχνεΐκων-Μονοδενδρίου

Δεν θα πραγματοποιήσουν την κινητοποίησή τους όπως είχε ανακοινωθεί.

κινητοποίηση

Κατόπιν νέας ανακοίνωσης των κατοίκων, καταστηματαρχών και εργαζομένων εστίασης της παραλιακής των Βραχναιίκων-Μονοδενδρίου-Ροιτίκων, δεν θα γίνει τελικά η κινητοποίηση αύριο, Δευτέρα όπως είχε γίνει γνωστό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο συνάντηση αντιπροσωπείας των καταστηματαρχών των Βραχναιίκων με τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Πελετίδη ώστε να βρεθεί λύση στο θέμα των έργων στην παραλιακή οδό της περιοχής, έτσι ώστε να καταφέρουν τα καταστήματα εστίασης να δουλέψουν με ασφάλεια κατα την θερινή περίοδο.

Σήμερα Κυριακή ο κ. Πελετίδης επισκέφθηκε την παραλία και διαπίστωσε τα προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή και μας διαβεβαίωσε πως οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα γίνουν άμεσα, όταν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες και σίγουρα πριν το Πάσχα.

Η δέσμευση του κ. Πελετίδη επέφερα αέρα αισιοδοξίας στην περιοχή μας και μετά από αυτήν την θετική εξέλιξη οι κάτοικοι, καταστηματάρχες και εργαζόμενοι των καταστημάτων εστίασης της παραλιακής των Βραχναιίκων-Μονοδενδρίου-Ροιτίκων δεν θα πραγματοποιήσουν την κινητοποίηση αύριο Δευτέρα όπως είχε ανακοινωθεί.

Κάτοικοι – Καταστηματάρχες – Εργαζόμενοι
Ροϊτίκων – Βραχναιΐκων – Μονοδενδρίου