Πάτρα: Διάρρηξη σε οκτώ αυτοκίνητα στο πάρκινγκ Καλεντζώτη

Άγνωστοι εκμεταλλεύτηκαν την απουσία φύλαξης και παραβίασαν σταθμευμένα οχήματα στην Ακτή Δυμαίων, αφαιρώντας αντικείμενα αξίας από το εσωτερικό τους

Πάτρα: Διάρρηξη σε οκτώ αυτοκίνητα στο πάρκινγκ Καλεντζώτη

Στόχος διαρρηκτών έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης το πάρκινγκ Καλεντζώτη, στην Ακτή Δυμαίων, στην Πάτρα, όπου σημειώθηκαν διαρρήξεις σε συνολικά οκτώ σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι δράστες φέρονται να εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι τα οχήματα βρίσκονταν στον χώρο χωρίς επιτήρηση και προχώρησαν στην παραβίασή τους. Οι διαρρήκτες αναζήτησαν αντικείμενα αξίας στο εσωτερικό των αυτοκινήτων και αφαίρεσαν όσα πολύτιμα εντόπισαν, προκαλώντας παράλληλα φθορές στα οχήματα.

Το περιστατικό προστίθεται στα συμβάντα διαρρήξεων που απασχολούν την Πάτρα, ενώ οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων βρέθηκαν αντιμέτωποι με δυσάρεστες εκπλήξεις όταν διαπίστωσαν τι είχε συμβεί.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125

Από το Δίκτυο