Πάτρα: Δύο συλλήψεις αλλοδαπών με πλαστά έγγραφα – Θα έφευγαν στο εξωτερικό

Δύο συλλήψεις πραγματοποίησαν οι Λιμενικές Αρχές της Πάτρας, όπου δύο αλλοδαποί άνδρες είχαν στη κατοχή τους πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και σκόπευαν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.

Πάτρα: Δύο συλλήψεις αλλοδαπών με πλαστά έγγραφα - Θα έφευγαν στο εξωτερικό
Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών ανδρών προχώρησαν οι Λιμενικές Αρχές της Πάτρας, επειδή βρέθηκαν  με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.
Πιο συγκεκριμένα, στη σύλληψη ενός 26χρονου αλλοδαπού προχώρησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Πάτρας,  σε έλεγχο του οποίου διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πάτρας, πριν τον απόπλου Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδο του από τη χώρα.
Επίσης, στη σύλληψη ενός 31χρονου αλλοδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πάτρας, πριν τον απόπλου Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδο του από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ταξιδιωτικά έγγραφα.
Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ